Üzemeltető: Blogger.

Ruhaszemle: SAG Awards 2014


Ismét egy újabb díjátadó, de hát ez egy ilyen időszak.. Remélem még ti sem unjátok!







Kedvencek:
Lupita Nyong'o: A Critics Choice Awards-on hasonló ruhában volt Jessica Chastain mind színben, mind fazonban. Az a ruha is nagyon tetszett és ez is! Olyan, mintha a pántrészen orchideák lennének, ami egyébként az egyik kedvenc virágom. Gyönyörű!

Sandra Bullock: A ruhánál csak a Jimmy Choo cipő tetszik jobban!

Claire Danes: Sokáig néztem, mert nem tudtam, hogy tetszik-e vagy sem. Aztán egy idő után arra jutottam, hogy ez az egyik ruha, ami a legjobban tetszik. Lehet annak is köze lehet hozzá, hogy mostanában egyre jobban tetszenek a flitteres, csillogó ruhadarabok.

Betsy Brandt: Picit olyan barokkos, tetszik!

Jennifer Lawrence: kicsit futurisztikus (vagy videójátékos), ami nekem nem mindig jön be, de most igen!

Katrina Bowden: a váll/nyak része nélkül teljesen átlagos lenne, így viszont tündöklő. Am. a pasin a háttérben minden egyes alkalommal nevetgélek.

Maria Menounos: Nem tudok mást írni róla, csak, hogy imádom, imádom, imádom!  De azért azt a táskát tüntessük el messzire, mert olyan, mint azok a fém lezárható aktatáskák kicsiben.

Jane Krakowski: Még egy zöld... Mostanában nagyon sokan választják ennek a színnek az árnyalatait, de én még nem unom. A szín mellett az aszimmetrikus vállrész és fülbevaló miatt  került a kedvencek közé.

Elisabeth Moss: Bár egyszerű a ruha szabása a színe, a fekete öv és a rúzs annyira feldobják, hogy számomra egyáltalán nem unalmas. Néha pont az ilyen egyszerű dolgok a legjobbak!

 
Emilia Clarke, Sophie Turner: A Trónok harca lányai is gyönyörűek voltak, pont egymás ellentétei. Emilia homokszín ruhában és természetes sminkkel, nude ajkakkal, míg Sophie fekete ruhában, fekete füstös sminkkel.

Helen Mirren: Hogy csinálja?!

Szép-Szép, de nem elég érdekes:

Jennifer Garner: Az összeállítás szép, főként a fülbevaló, de nem elég...

Julia Roberts: Nagyszerű szín, de a ruha kivágása szerintem egyáltalán nem áll jól Juliának.

Abigail Breslin: Egyszerű fekete, szép szabás... de most nem volt elég.

Sophie McShera: Fekete megint... bár a kivágásokkal már izgalmasabb lehetne, de valahogy mégsem az.

Giuliana Rancic: Szép szín, de más ruhafazonnal jobb lenne, így elég felejthető az összeállítás.

Rocsi Diaz: Még egy fekete... kis kivágás... A Barbie táskát nem értem.

Valami nem stimmel:

Amy Adams:  Szeretném szeretni, de a ruha vállrésze és dekoltázsa nagyon nem tetszik. 

Cate Blanchett: Akármennyire is tetszenek mostanában a flitterek, itt most nem. Szerintem nélküle vagy akár helyette egy flitteres övvel sokkal jobb lenne.

Kaley Cuoco: Ez a szín még mindig nem a kedvencem, habár a ruha szabása nagyon szép. Fehérben imádnám menyasszonyi ruhának!

Isla Fischer: Valami nem stimmel... mégpedig a ruha színe és a színésznő bőrszíne így együtt

Malin Akerman: Olyan, mintha egy törzsi ruha lenne, ami nem lenne gond, de egy picit így túl sok nekem. Ha rövidebb lenne a ruha egy kicsivel (vádli közepéig vagy térdig érne), akkor szerintem jobb lenne.

Mayim Bialik: Miért kellett rá az a csipke felső?!

Ariel Winter: Sosem értem miért kell ennyire felpakolni a ciciket, oké, ha egy kicsit csalunk, de ennyire?! Olyan, mint azok a "vicces" képek, amikor a lányok a térdüket teszik a pólójuk alá, a mellkasuk elé, mintha a melleik lennének...Teljesen elrontja az összképet, pedig a ruha szerintem szép.

Kelly Osbourne: Valami más vállrésszel talán....

Ez most komoly?

Kerry Washington: A török basa nadrágját átalakították szoknyává plusz egy hétköznapi szőrös pulcsit megcsonkítottak. :D

Rita Moreno: Vagány, de így egyben sok. Ha kiválasztja az egyiket, mármint kabátot vagy a ruhát és ahhoz jobban passzoló, talán visszafogottabb darabokat választ, akkor egész jól is elsülhetett volna a dolog.

Emma Thompson: Hájjááá! Sajnos nem tudok ide hangfelvételt tenni, de remélem átjött. Olyan keleti küzdősportos ez a ruha. 

Maria Carey: Szerintem az ilyen eseményekre ennél azért hosszabb ruha illene. 

Alfre Woodard: No!No!No! Too much!!

Sufe Bradshaw: Az biztos, hogy nincs olyan jó stílusérzéke, mint Carrie Bradshaw-nak. Tiara.. tényleg? A ruha emellett kiemeli a pociját, amiatt az anyagcsík miatt a csípőjén.

Képek forrása: huffingtonpost.com

Nektek kik a kedvenceitek és melyik ruhaköltemények tetszenek legkevésbé?
Puszi,
Nóra

Nincsenek megjegyzések