Üzemeltető: Blogger.

Inspiráció I.

Ma ilyen kedvem van vizsga után hullafáradtan. Nézelődök, inspirációt gyűjtök és most megosztom veletek. 


A csipke most nagy divat és annyira szép. Én már be is szereztem egy fehér csipkeruhát, tavaly pedig egy sötétkéket, de pont ma gondolkoztam egy színesebben







Azték minta, szegecsek és ombre együtt!


Maxi szoknyák: még nem találtam meg az igazit, de folyamatban van!





Imádom a virágkoszorúkat, tervezek is majd egyet csinálni művirágokból. 
Mostanában már annyi szép művirág van.




Képtelen vagyok szép halszálkafonásra :(

Képek forrása: 
weheartit.com

Ennyi lettem volna mára. A hétvégén, ha minden jól megy videózok és fel is teszem a videót :)
Puszi,
Nóra


2 megjegyzés

  1. Ide megírom a véleményemet, ahogy megbeszéltük ask.fm-en! :)

    Szerintem nagyon jó úton jársz, csak így tovább! :) Tetszik, hogy arról írsz, ami valóban érdekel, pl. a "Ruhaszemle" poszt ilyen, szépen mindenkiről leírtad a véleményedet, nemcsak kitettél 20 képet és kész! :)

    A sminked is szép és tényleg jól áll a zöld-arany :) Sminket fotózni NAGYON nehéz, én sem tudok normálisan, de gyakorolni kell, nincs mese! :) Nekem sem látszik semmi a szemhéjamból, hála a rejtett szemhéj csodájának.... Nekem is trükközni kell fotózáskor is.

    Amikor tárgyakat fotózol szép a háttered, de menj távolabb és jöhet egy kis "zoom". Tuti van ilyen a kamerádon, rá kell közelíteni és akkor még szebb lesz a kép! Ó és a fény fontos! Esős, szürke időben én nyúlok a kamerához, úgyis ronda lesz a kép, felesleges erölködnöm. Magyarországon viszont jobb az idő, szerencsésebb vagy :D

    A DIY posztod is kreatív is szép volt! :)

    A Google translate szerintem teljesen felesleges a blogokon én soha életemben nem kattintanék rá, nem akarok zagyvaságot olvasni :D Ez a SZEMÉLYES véleményem, ezt ne vedd szentírásnak, csak mondom :)


    A rendszeres olvasók widget-et pedig szerintem tedd jobban látható helyre, úgy jobban feliratkoznak az emberek! :) Tapasztalat! :D

    A blogod szélessége szerintem neked is megengedné a nagyobb képeket, majd próbáld ki! :) Feltöltéskor katt. a képre és válassz nagyobb méretet. Persze csak ha úgy tetszik. Van, aki a pici képeket szereti. :)

    Ennyi lenne, ügyes vagy nagyon, jó blogolást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen az őszinte és átfogó véleményt. Megfogadom a tanácsaid. És igyekszem fejlődni, mindent kitapasztalni! Egyrészt ezért is kezdtem el blogolni,mert szerintem sokat lehet fejlődni általa, mind személyiségileg, mind stílusilag. :)

      Törlés