Üzemeltető: Blogger.

Ruhaszemle: Billboard Music Awards 2013

 A bemutatkozásban azt írtam, hogy azt fogom tenni, amit eddig is csak most le is írom őket, megosztom veletek. Ilyen dolog ez is. Imádom a vörös szőnyeges eseményeket, mindig várom, hogy kijöjjenek a képek és végignézhessem a csodásabbnál csodásabb ruhakölteményeket, illetve elszörnyülködhessek egy-egy darabon. Szóval gondoltam összeszedem a hétvégi Billboard Music Awards kedvenc szettjeit, illetve az én szememben nagy bukásait.

Kedvencek:
Taylor Swift: ezúttal egy gyönyörű királykék miniben jelent meg.Imádom ezt a színt, nagyon jól áll neki, szinte sosem tud mellélőni. A ruhát különlegesebbé a mintázata teszi.
Chloe Moretz: Mindig alig akarom elhinni, hogy még csak 16 éves. A cipő annyira nem jön be, de a ruhát imádom, annyira tetszik a különleges mintája!


Emmy Rossum: Ha nem lenne egy  a pöttyös átlátszó megoldás akkor unalmas lenne, így viszont az nagyon szép. A comb részen található áttetszőség még karcsúsítja is, az amúgy is vékony színésznőt.

Jennifer Morrison: Annyira gyönyörű! Ugyanakkor soha nem tudnék egy ilyen darabot viselni, sőt nem is hiszem, hogy lenne rá alkalom, de akkor is csodás! Igazából a első része az ami igazán tetszik, tehát ha a szoknyarésze nem is lenne átlátszó még akkor is tetszene és akkor még akár eseményt is lehetne találni ahová felvehetnénk ;)
Miley Cyrus: Nem vagyok nagy jumpsuit-os, sőt a boltban mindig messzire elkerülöm őket, de Miley ezen darabját szívesen felpróbálnám, remekül áll az énekes/színésznőn. Plusz pont a rúzsért, pont nemrég vettem hasonló színűt.

Kacey Musgraves: Mert imádom a csipkét és az összeillő rúzsa és a cipője színe is gyönyörű!
Nicki Minaj: Végre nem lázadóként, formabontóként öltözött fel és milyen jól tette!
Avril lavigne  és Chad kroeger: az egyik legcukibb páros és össze is öltöztek! Avrilnek különösképp jól áll ez a mostanában nagyon divatos cipő, amihez hasonlót viselt már Jlo és Anna Hatheway is.
Jennifer Lopez: Mintha éveket fiatalodott volna. Elég merész a ruha, mégis Jlo remekül viseli.



Szép-szép, de nem elég érdekes:
Hayden Panettiere

Carly Rae Jepsen
Rocsi Diaz


Amber Rose: Általában nekem túl sok az öltözködése, máskor meg túl kevés, na most ez áll fenn. Viszont most végre tetszik ebben a szettben, a cipőjét pedig irigylem :D

Shania Twain

Selena Gomez: Selena szép, sőt gyönyörű, mint mindig, a ruha nem igazán jön be, viszont semmiképp sem sorolnám a rossz ruhaválasztások közé.
Ez most komoly?
Alyssa Milano: Imádom a Bűbájos boszik óta, ő volt a kedvencem először (aztán Piper átvette a helyét). Nehéz szívvel tettem ide és a ruha remek lenne, ha az átlátszó rész levágnánk az aljáról.

Madonna: nem tud megfelelően öltözni, nem bírja ki, hogy ne mutasson magából túl sokat. Emiatt mostanában szinte mindig közönségessé válik.

Z LaLa: nem tudom ki ő, de így ebben a szettben Lady Gaga hasonmás. Neki megbocsátanám, de Z Lalának nem.
Nayer

Renee Bargh: Nem nevezném szörnyűnek, de a peplum és a szoknyarész felsliccelt része valahogy nagyon nem passzol, sőt a szoknya hossza sem ideális.

Cathy Guetta: A cipőt talán még el tudnám képzelni valamivel, amire azt mondom, hogy oké, nem olyan borzalmas, de ezzel a szörnyű ruhával!

Jenny McCarthy: Egy strandra öltözhetsz így, de egy vörös (jelen esetben kék) szőnyegre nem!

Képek forrása:
Google

Nektek melyik a kedvencetek? Mivel értetek egyet és mivel nem?

Puszi,
Nora




Nincsenek megjegyzések