Üzemeltető: Blogger.

FOTD - Orange


Ritkán használok mostanában színeket a szemsminkemben, ezen ideje egy kicsit változtatni, ideje elővenni a szebbnél-szebb színű szemhéjpúdereket! Még korábban készült ez a narancs smink, amiről aztán teljesen elfelejtkeztem. A smink különlegessége, hogy narancssárga színű szemhéjpúderem nincs, ezért a Sleek Lace fantázianevű hármas pirosítópalettáját vettem elő, belőle is a Crochet árnyalatot. Ez a matt narancssárga került a mozgószemhéjra, illetve az Astor Pretty Poppy rúzsceruzám is ezzel mattítottam le.

Az arcomra elsőként a Bourjois Healthy Mix alapozója került, már talán itt is látszik egy kicsit, hogy a legvilágosabb Vanilla árnyalat is kezd sötét lenni. A bőrhibáimra a szokásos Catrice Camouflage korrektort használtam, a szemem alá pedig a Miss Sporty Perfect Stay korrektort. Úgy gondoltam ehhez a narancsos sminkhez egy kis barnaságot varázsolok az arcomra, ezért elővettem a The Body Shop Honey Bronze bronzosító púderét, ezt nem rég láthattátok az éves kedvenceim között is.




Hogy tetszik? Szeretitek a narancssárgát?

3 megjegyzés

  1. Nagyon szép smink! Azon kevesek egyike vagy, aki remekül tudja viselni a naracsos árnyalatokat, nekem pl. kicsit sem állnak jól :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Lebarnult bőrrel talán még jobb lenne, de még hófehérkén is nagyon meleg tónusú a bőröm, szerintem emiatt lehet :))

      Törlés