Üzemeltető: Blogger.

#29 OOTD - Laser cut & leather


Hetek óta várom, hogy hazajöjjünk vidékre, egyrészt már rég láttam a családom, hiányoztak a kutyusok is, és ide érkezett a SheIn csomagom benne a nagyon várt műbőrdzsekivel. Szerintem már egy éve nézegettem az online webshopokban a bőrdzsekiket, de eléggé tartottam a látatlantól, főként az egyik vásárlós napom után, mikor minimum öt darabot felpróbáltam, de egyik sem állt jól. A SheIn egyik darabját végül betettem a kosaramba, és szerencsére tökéletes lett, imádom!

A dzseki mellett a csomagban volt a lézervágott szoknya is, melynek elsőként a mintájába szerettem bele, majd a színébe. A fazonja a kedvencem, magas derekú A vonalú. A hosszúsága ellenőrzése után "már úton is volt hozzám". Tavalyi, de szintén netes szerzemény az óriási kockás sál, mely a Choies oldalról való. Úgy éreztem tökéletesen illik a szoknya piros színéhez.







Műbőrdzseki - SheIn // Lézervágott szoknya -  SheIn // Kardigán -  H&M // Sál - Choies // Karlánc - Born Pretty Store // Harisnya - H&M // Cipő - Deichmann

Hogy tetszik az outfit? Szeretitek a bőrdzsekit és a lézervágott darabokat?

13 megjegyzés

  1. Nagyon jól áll neked a piros Nóri :) Ez a szoknya telitalálat :) A sálad pedig egyforma az enyémmel, de ezt már megvitattuk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, a szürke, fekete, fehér szentháromság mellett a piros az egyik kedvencem, ha öltözködésről van szó. :)

      Törlés
  2. Eddig ez az outfited tetszik a legjobban! :) (bár a többi is nagyon jó volt)
    A szoknyával már én is szemeztem az oldalon,viszont féltem,hogy túl rövid lenne nekem.Neked nem lett túl rövid?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Az ilyen szoknyáknál mindig tartok én is attól, hogy rövidek, de ez egyáltalán nem rövid, kellemes, "aggódásmentes" a hossza. A combközepem alá ér kicsivel, úgy, hogy a derekamig fel van húzva a szoknya. :))

      Törlés
  3. Nagyon csini ez az outfit és nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
  4. Nóri, ha fiú lennék, vagy leszbikus, ezek alapján a képek alapján tuti beléd szerettem volna :D gyönyörűek a színek, és nagyon jól állnak neked, gyönyörű vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a bókot :D Örülök, hogy tetszik az outfit!

      Törlés
  5. Mennyire gyönyörű és dús a hajad! :O :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy áldás és egyben átok is néha :D
      De amúgy nagyon szeretem, mert sok mindent ki lehet belőle hozni :))

      Törlés
  6. Jaj nagyon teszik! Olyan vagy, mint egy gyönyörű pipacs!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nagyon tetszik a hasonlat ^^ Nyáron megpróbálok majd pipacsmezőben fotózni egy outfitet a szoknyával, biztos nagyon jól nézne ki.

      Törlés
  7. Nekem is nagyon tetszik, bar szerintem az a sal nem illik a képbe :) Megneztem volna anelkul is az outfitet, igy nem latszik igazan a csini bőrdzseki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Eredetileg egy másik bőrdzsekis outfithez terveztem a sálat, de végül felpróbáltam ehhez és nekem tetszett. A bőrdzseki lesz még majd eleget a blogon a sál nélkül :))

      Törlés