Üzemeltető: Blogger.

Kedvenc vörös rúzsaim 2000Ft alatt + ajakkontúr ceruza


Ha rúzsokról van szó, akkor a vörös árnyalatok a kedvenceim. Elég sok darabot birtoklok, de egyik sem egyforma, ahogyan a mai négy rúzs sem. Pár közös dolog azért van bennük, mind a négy itthon kapható 2000 Ft alatt és hosszan tartó. A legtöbb rúzstól elvárom, hogy hosszan tartó legyen, de a vöröseknél kifejezetten fontos számomra.

Az első vörös rúzsom a Rimmel Lasting Finish by Kate Moss 01 volt, amivel úgy érzem nagyon sikerült elsőre betalálnom. Ez egy narancsos tónusú igazán meleg árnyalat, emiatt is passzol hozzám ennyire. Hétköznapokon is szeretem hordani, ugyanakkor a négy rúzs közül ez az, ami egyből eszembe jutna egy elegánsabb alkalomra. Krémes, nem szárít, ugyanakkor nem is mászkál el az ajkainkról és hosszan tartó.

Nagyon kedvelem a matt finisht szemhéjpúderekben, pirosítókban és bizony rúzsokban is, nem véletlenül került tehát két matt finishű rúzs is a kedvenceim közé. Egy sötét, talán már bordónak is nevezhető árnyalat az Essence Longlasting rúzsa 18 Matt wanted árnyalatban. Nem teljesen matt, inkább félmatt, viszont egyáltalán nem szárít nap végére sem, és kellemes a felvitele. Ősszel gyakran viseltem, de valahogy annyira nem sötét, hogy ne hordjam szívesen akár tavasszal vagy nyáron.


Sokkal mattabb és kevésbé krémes állagú a Catrice Ultimate Colour 360 MATTraction. Ez egy teljes mértékben kékes tónusú vörös, általában nem ezekre esik a választásom, de ki szerettem volna egyet próbálni, és ez nagyon megtetszett. Az ajkaimról készített közeli felvételen látszik, hogy bizony szinte kötelező ajakceruzát használni hozzá, főként az ajkaink szép kontúrja miatt. Egy picit szárít, de egy jobb hidratálóval ez szinte ki is küszöbölhető. Mivel mindkét rosszabb tulajdonsága abból ered, hogy matt a formulája, szerintem elnézhető neki, drogériás matt rúzsok közül kiemelkedő.

A negyedik rúzs, ami a kedvenceim közé került az előzőekkel ellentétben nem drogériákban kapható, csupán megrendelhető, méghozzá az Avontól. Ez a rúzs az Ultra Colour Bold rúzsok Red Rave árnyalata. Fruzsi egyik nyereményjátékán nyertem, aki szintén nagyon dicsérte ezt a rúzst. Amikor kipróbáltam teljesen meglepődtem, annyira krémes az állaga, és ennek köszönhetően gyönyörűen mutat az ajkakon. Meglepően tartós a formulához képest, nem szárít, könnyű viselet.


Essence Longlasting Lipstick 18 Matt Wanted , Rimmel Lasting Finish by Kate Moss 01, Avon, Ultra Colour Bold Red Rave Catrice Ultimate Colour 360 MATTraction

Ajakceruzák közül nem sokat próbáltam még, de a NYX ajakceruzáját nagyon megszerettem. A Hot red árnyalatot leakciózva találtam egyszer a Müllerben, így arra gondolva, hogy a sok vörös rúzsom mellé kéne végre egy ajakkontúr ceruza, elhoztam. Sajnos, hogy kapható-e még itthon vagy akkor árusították ki nem tudom, minden esetre online rendelhető például az ebayről. Amiért szeretem, hogy az állaga olyan jól el lett találva. Annyira krémes, hogy az ajkakon nagyon kellemes viselet, sajnos a hegyezést emiatt nem is szereti, viszont annyira kemény hogy jól lehessen vele kontúrozni és jó alapot képezzen a rúzsoknak.





Hogy álltok a vörössel? Melyik a kedvenc vörös rúzsotok?

3 megjegyzés

  1. Több drogériás márkától is próbáltam már vörös rúzsokat,viszont egyik sem vált be igazán.Egy Santee folyékony matt rúzst rendeltem az internetről 1 dollárért.Hihetetlenül imádom,extra tartós. :)

    VálaszTörlés