Üzemeltető: Blogger.

NOTD - Pumpkins


Bár nálam egy évszak sem győzi le a nyarat, de talán az ősz a leginspirálóbb hónap számomra. Millió meg egy outfit- és körmös ötlet van a fejemben, és ez csak folyamatosan bővül. A mai körmös bejegyzésben is egy ilyen, igazán őszies manikűrt láthattok.

Imádom a sütőtököt, sütve, levesként, és természetesen a Starbucks Pumpkin Spice lattejában. Hétvégén pedig lehet megpróbálok majd sütőtökös pitét sütni, kíváncsi vagyok milyen lehet! Az inspiráció tehát innen jött. 

A két középső ujjamra festettem apró tökmintákat. Egy pontozóban nem túl szabályos pontokat festettem, majd miután megszáradtak a barna és narancs lakk keverékével két egymással ellentétesen kicsit ívelő vonalat húztam. Végül pedig egy apró száracskát rajzoltam ecsettel, ennél igyekeztem felfelé vékonyodóra megrajzolni, tehát ahol csatlakozik a ponthoz ott vastagabbra. Gondolkoztam, hogy leveleket rajzoljak-e, de ezt végül elvetettem, mert nekem már így is tetszett.


Hogy tetszik?

5 megjegyzés

 1. Szép lett! :) A PSL-nek milyen íze van? Gondolkodom rajta, hogy megkóstolom, de azt mondják, hogy egyáltalán nincs is sütőtök íze.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem mondanám, hogy egyáltalán nincs, de nem domináns a sütőtök benne az biztos. Egy nagyon finom őszies fűszerezésű ital. :)

   Törlés
 2. De édesek a kis tökök :) én is imádom a sütőtököt, a legjobban krémlevesként!

  VálaszTörlés