Üzemeltető: Blogger.

Pupa Vamp! Cream Eyeshadow 100 Champagne


Jönnek szépen sorra a Pupa termékek tesztjei, elsőként a krémes szemhéjfestéké a 100 Champagne árnyalatban. A szerzeményes bejegyzésben már említettem, hogy nagyon kedvelem a krémes szemhéjfestékeket, bár eddig csak a Maybelline-től próbáltam ilyen termékeket. Lehet lesz később összehasonlító bejegyzés, most azonban csak önmagában szeretnék áradozni róla.

A 4,5 g termék egy üveg tégelyben érkezik műanyag kupakkal. Az ára 2590 Ft, viszont most a Pupa honlap szerint augusztus végéig féláron vásárolhatjuk meg mind a csillámos, mind a matt árnyalatokat. 

Az állaga nagyon krémes, a felvitelt ez nagyon kellemessé, könnyűvé teszi. Ujjal, ecsettel és applikátorral is fel szoktam vinni, mind működik, de ecsetek közül azért meg kell találni a megfelelőt. Elsőre tartottam tőle, hogy a krémessége lesz a veszte tartósság szempontjából, de szerencsére kellemesen csalódtam. Az elmúlt időszakban szinte végig forróság volt, és ebben a forróságban - igaz napközben a légkondis irodában - egész nap fennmaradt, estére ugyan megkopott az intenzitása, viszont nem mászkált el, és nem is tűnt el nyomtalanul a szemhéjamról. A tartóssága miatt alapnak is el tudom képzelni, hogy működik, de bevallom, így még nem próbáltam ki.



A szín mesés, nevéhez híven gyönyörű pezsgős árnyalat a melegebb fényűek közül, az én meleg bőrtónusomhoz így csodásan mutat. Mikor választottam elsősorban a belső szemzugba szántam, ide használom legtöbbet, szinte minden nap, viszont a teljes szemhéjon is pompásan mutat, sőt vékony rétegben highlighterként is felkenhető. Egy kis vékony csillogó rétegtől egészen pigmentáltig felépíthető.


Összességében, ha eddig nem jött volna át, nagyon ajánlom a Pupa krémes szemhéjfestékeit. Engem levett a lábamról, és biztos nem ez lesz az utolsó árnyalatom tőlük!


Nektek melyik a kedvenc krémes szemhéjfestéketek?

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép színe van. Nálam is tervben van, hogy kihasználom az akciót. Remélem, hogy hogy jövő héten valamelyik nap munka után sikerül eljutni az egyik üzletükbe. :)

    VálaszTörlés