Üzemeltető: Blogger.

NOTD - Its Snow Time!


Szépen lassan egyre inkább én is karácsonyi hangulatba kerülök és bár a tegnap és tegnapelőtti jó időt nagyon élveztem, ugyanúgy, ha nem még jobban, élvezném, ha már esne a hó. Lehetne a hóesésben sétálni, hógolyózni, hóembert építeni és a hófödte tájat bentről a melegről forrócsokival a kezünkben csodálni. Amíg viszont nem esik, addig a körmeim borítottam hóba.


Alapnak a Lovely fehér lakkját használtam minden körmömön. Nagyon szeretem ezt a lakkot, mert egy-két rétegben már befedi a körmeim, ezt azért a fehér lakkok ritkábban teljesítik, illetve viszonylag gyorsan szárad és tartós is. A fehér alapra a középső és mutató ujjamon az Essence egy tavaly téli trendkiadásának snowflake topper-e került.



A kisujjamra és mutatóujjamra egy újonnan vásárolt lakkot kentem.  Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz a drogériákban 1500 Ft alatt ezüst lakkot találni. Örülök, hogy végül a Catrice-nél rátaláltam erre, mert szerintem csodaszép. A Luxury Lacquers lakkcsalád 01 It's Showtime, ezüst lakkjáról van szó. Szélesen mosolyogtam mikor a bejegyzés írása közben elolvastam az árnyalatnevet, mert akár It's Snowtime is lehetett volna a lakk neve, csak egy betűt kell kicserélni. Ugyanezzel a lakkal készült a hópehely is a gyűrűsujjamra. 




Hogy tetszik a mani? 

6 megjegyzés