Üzemeltető: Blogger.

DIY - Forrócsokis hóember


Az előző DIY bejegyzésben ígértem több karácsonyi DIY, azaz Do It Yourself bejegyzést, videót az elkövetkezőkben. El is érkezett az első, egy nagyon aranyos, dekoratív és nem utolsó sorban finom ajándékötletet mutatok, a forrócsokis hóembert. Elsőre talán nem tűnhet könnyűnek az elkészítése, de nagyon is az.


Mi kell a hóemberhez?
- üveg/műanyag dobozok/tartók
- Száraz faág
- Szalag
- Kis dísz a sálra (elhagyható)
- Kis mikulássapka (elhagyható) kis kalapot, lábast is készíthetünk
- Fekete és narancssárga körömlakk

Mivel töltjük meg?
- Pillecukor
- Csokidarabok
- Forrócsoki por

Természetesen nem csak ezekkel lehet megtölteni. Teakedvelőknek tehetünk mindhárom részbe más-más ízű teát, édesszájúaknak gumicukrot, különböző színes cukorkákat, aszalt gyümölcsöket, amiket csak szeretnénk.

Egyéb eszközök:
- Olló
- Ragasztó (ragasztópisztoly)
Féltem, hogy összetöröm szállítás közben ezért, eszembe jutott, hogy bele kéne tenni egy dobozba (a Memebox-om tökéletesnek is bizonyult erre a célra). Ahogy beletettem hirtelen átsuhant az agyamon, mi lenne ha hozzátenném még a kimaradt forrócsoki porokat és azokat a pillecukrokat, amiket nem ettem meg a hóember készítése közben. A végeredmény annyira megtetszett, hogy gondoltam ezt is megmutatom nektek. Tényleg nagyon egyszerű, és csak arról van szó, hogy a dobozban a hóember mellé pakolunk pár dolgot, de szerintem nagyon mutatós.Ti szerettek saját kezűleg készített ajándékokkal megajándékozni a szeretteiteket?
Hogy tetszik az ötlet?


4 megjegyzés

 1. Én is megcsináltam ezt a DIY ötletedet.
  Én cukrokat, kávét és egyéb fűszereket raktam az üvegekbe.
  Köszönöm az ötletet, nagyon mutatós lett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó! Örülök Neki, hogy megcsináltad, biztos szuper lett! :))

   Törlés