Üzemeltető: Blogger.

Vichy Aqualia Thermal Rich nappali arckrém száraz bőrre


Nem elég, hogy már egy ideje küzdök a pattanásokkal, mostanában vízhiányos is a bőröm, amire nem annyira könnyű terméket találni, ha zsíros a bőröd. A Vichy Aqualia Thermal nappali krém ugyan a doboza szerint száraz bőrre való, nekem mégis elég jól bevált a zsíros, kombinált arcbőrömre, főleg most, hogy már nincsenek annyira jó idők.


Mit ígér?
Az első arcápoló, amely az arcbőr vízellátásáról szerzett forradalmi ismereteknek köszönhetően biztosítja a víz egyenletes eloszlását és annak megtartását az arcbőr 7 legfontosabb területén. Ez a dinamikus hidratáló technológia a Vichy termálvíz (10%) és 3 energizáló cukor: hialuronsav, AquabiorylTM, ʎ-carrageen egyedülálló kombinációja által támogatott vízellátás serkentésén alapszik. Az arcbőr azonnal hidratált lesz, bársonyosan lágy és üde marad az egész nap folyamán. 

Eredmények:
-hosszan tartó hidratálás
-a vízhiány okozta barázdák kisimulása
-üde arcbőr
-vízzel telített arcbőr

Az Aqualia Thermal Dinamikus Hidratálás termékcsalád megújult, exkluzív csomagolásban kapható: intenzív szérum és nappali arckrém 2 kellemes textúrában (könnyű és tápláló arckrém). 




A csomagolása nagyon tetszik, ez a kékes üveg jól feldobja. A kupakját, hogy ilyen tükrös felületű külön imádom, mert szeretem nem csak úgy vakon, tükör nélkül bekenni az arcom, és ha épp nincs a közelemben tükör, akkor a tetejét kapom elő, igaz, nem olyan éles, de erre a célra megfelel. Persze nem sok alkalom van, hogy nincs a közelemben tükör, de azért nekem mégis tetszik és  párszor már jól jött.


Tényleg nagyon tápláló krémről van szó, tehát elsősorban tényleg azoknak ajánlanám, akiknek száraz a bőrük.  Zsíros, kombinált, de vízhiányos bőrtípusra nekem nem mindig vált be, mert van, hogy túl sok a bőrömre és zsírosítja, de amikor érzem, hogy szárazabb a bőröm és ráfér a nagyobb fokú hidratálás, illetve az idő sincs 30 fok körül, akkor egy csodás nappali arcápoló az én bőröm számára is, szerintem télre már egyáltalán nem lesz sok nappalra sem. Amikor úgy éreztem nappalra sok lenne, akkor éjszakánként használtam és mióta ezt használom nem is száradt ki a bőröm.

Annak ellenére, hogy milyen jól hidratál, elég könnyű a krém formulája, és viszonylag gyorsan beszívódik, így reggel nem kell sokat várni, már sminkelhetünk is rá. Az illata minimális, kellemes. Arról, hogy mennyire jó érzékeny bőrre nem tudok beszámolni, mert nekem nem kifejezetten érzékeny a bőröm.



Használtok Vichy termékeket? Hogyan váltak be?


2 megjegyzés

  1. Anyukám is ezt használja. :) Én a Normaderm vonalat használtam amikor nagyon problémás volt a bőröm, szóval azt tudom ajánlani a pattanásokra, kb. 2 hét alatt rendbe tette az arcom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a tippet, most kinéztem két terméket, amivel remélem sikeresen szembeszállok a pattanásokkal, de még utánanézek akkor a Normaderm vonalnak mielőtt azokat beszerezném :)

      Törlés