Üzemeltető: Blogger.

Memembox Floral, Sweet land, Tropical Fruit Scentbox


Engem is elért az ilyen titokzatos tartalmú dobozok láza a Memebox formájában. A Memebox egy koreai doboz, ami világszinten szállít és Korea kedvenceit tartalmazza. Volt egy 10 vagy 15$-os kupon júliusban, aminek nem tudtam ellenállni és gondoltam ha már ekkora a kedvezmény, akkor rendelek két dobozt is egyből. Na ebből úgy lett végül három, hogy egy olyan akcióban rendeltem őket, amiben a harmadik doboz ingyen van. Az illatok köré csoportosuló dobozok közül rendeltem hármat a virágosat, trópusi gyümölcsöset és édeses illatút.


Floral Scentbox - Virágos illatdoboz
Imádom a virágokat, így amikor megláttam, hogy kijött biztos voltam benne, hogy ez kell nekem!


Secret Key Perfume Hand Cream No. 4 - parfümös kézkrém: A Secret Key márka volt az egyetlen a dobozból, amiről már hallottam. Egy parfümös kézkrémet tettek a csomagba tőlük, ami a hidratáló hatás mellett azt ígéri, hosszantartóan meg is marad az illat a kezünkön. A 4-es illat, amit kaptam , bergamot, barack és rózsa illatú. Jól hangzik, nem igaz?! Nekem nagyon tetszik az illata, így remélem tényleg hosszabb ideig érezhető lesz még felkenés után. A csomagolás nagyon aranyos és praktikus, táskába pont tökéletes.
Hat illatban kapható:
No. 1 is Jasmine Orange Peach - jázmin narancs barack
No. 2 is Orange Basil Jasmine - narancs bazsalikom jázmin
No. 3 is Orange Citrus Rose - narancs citrus rózsa
No. 4 is Bergamot Peach Rose - bergamot barack rózsa
No.5 is Bergamot Lily Musk - bergamot liliom pézsma
No. 6 is Lemon Orange Apple - citrom narancs alma

Sally's Box Friendly Cherry Blossom Hand Mask x1 - cseresznye virágos kézre való pakolás: Kézre való pakolás méghozzá kesztű formátumban, ami cseresznyevirág és grapefruit kivonatot, shea vajat és kókuszolajat tartalmaz, azaz mindenféle "finomságot" a kezeinknek, így csodásan hidratáltá varázsolja a kiszárad kezeket is. Valószínűleg, majd a késő őszi/téli időszakban használom el, amikor szárazabbak lesznek a kezeim. A Sally's Box márka, akiktől egy brossúrát is kaptunk a csomagban, nem rég csatlakozott a Memebox-hoz, így mostantól az ő különböző pakolásaikra is lehet számítani a dobozokban, sőt láttam is már egyet, amiben négyféle pakolást tettek. Kíváncsi leszek a márkára, a csomagolással azonban már előre meggyőztek, iszonyú édes szinte mind. A kedvenceim csomagolásra a Secret Garden maszkok, szívesen kipróbálnám őket!

Sally's Box prospektus:




L'Ocean Feromonika Perfume - parfüm: A csomagban egy 10 ml-es parfüm, pontosabban eau d' toilette is helyet kapott. A márka híresebb, magasabb árú parfümökhöz hasonlóakat hoz létre és árul alacsonyabb áron. Az én illatom a Los Coral lett, ugyanis a dobozokban többféle is bekerült. Nagyon ismerős az illata, szerintem parfümériában szagoltam már azt az illatot, amire hasonlítani szeretne. de nem jut eszembe melyik volt az, neten pedig nem találtam róla angolul információt. Az illata nagyon tetszik, szerintem hozzám illő, virágos, de nem a frissítőbb, hanem az édeskésebb kategóriából.

Esthe Shower Cologne Body Perfume - kölni? (nem a húsvéti értelemben): Elsőre azt hittem, hogy testpermet, de azt hittem picit mellélőttem vele, ugyanis sokkal tovább tart. Konkrétan kipróbáltam úgy, ahogyan írja is a kis lapon, azaz zuhanyzás után használva, este fújtam be magam, másnap még mindig éreztem az illatát a bőrömön. Az én illatom a Rosy Glow lett, ami valóban visszaadja a rózsák illatát, egy picit felturbózva persze. Elsőre tetszik az illat, magamon még kicsit szoknom kell, ráadásul nekem tipikusan tavaszi/nyári illat, így addig nem hiszem, hogy sokat hordom majd. A tartóssága minden esetre példa értékű és veri pár parfümöm is ebből a szempontból. 




Tropical Fruit Scentbox - Trópusi gyümölcs illatdoboz
Eredetileg ez a doboz vonzott a három közül legkevésbé, mikor viszont kibontottam, egyértelműen ez lett a kedvencem. Mindennek mennyei az illata!



Boutique Bebe Coconut pack - kókuszos arcpakolás: Az illata már a doboz kinyitásakor érződött, de annak ellenére, hogy ilyen erős mégsem tolakodó, igazi kókuszillat. A pakolás extra szűz kókuszolajból készült, és szappan formájú. Mélyen tisztít, segít a pórusok méretének csökkentésében és növeli a bőr rugalmasságát. 

Ladykin Twinklight Soft Foam Cleansing (Kiwi) - habzó arclemosó (kivi): Krémes, habzó, antioxidánsokban gazdag arctisztító, amely gyengéden és mélyen tisztítja az arcot és hidratálja is. Gyümölcskivonatokat  és C vitamint is tartalmaz. Akár sminklemosóként is használható. Nem vagyok a kivi nagy rajongója, de az illatát nagyon szeretem, ennek az arctisztító habnak az illata egy az egyben kivis, minden műiesség nélkül.


Konad Niju Mango Moisture Hand Cream - kézkrém: Nemcsak csodás mangó illata van, hanem nagyon hatékonyan hidratálja és nyugtatja a bőrt, akár különböző bőrproblémák nyugtatására is jó. Shea vajat, argán olajat, olívaolajat és E vitamint tartalmaz.

Konad Scented Nail Polish(Orange) - illatosított körömlakk:  Még egy Konad Cosmetics termék, méghozzá egy narancssárga színű, narancs illatú körömlakk. Kíváncsi voltam rá, hogy milyen illata lesz, annak ellenére, hogy nem nagyon vonzottak eddig az illatos körömlakkok. Már kipróbáltam, a színe nagyon tetszik és illik hozzám, de a többiről hamarosan már olvashattok majd.

Evas Vitamin Body Wash - vitaminos tusfürdő: Frissítő, gyümölcsillatú vitaminos tusfürdő, ami nagyon sokféle gyümölcs illatban kapható. Közülük az epreset kaptam, aminek nagyon édes cukorkás eper illata van. Gyengéden tisztít és mellette mélyen hidratál. Gyümölcskivonatokat tartalmaz, amik segítenek megnyugtatni és megfiatalítani a fáradt bőrt.



Sweet Land Scentbox
Szinte bármilyen édesség jöhet akármikor, úgyhogy ez a doboz is tetszetős volt nekem. Végül sajnos ez egy kicsit csalódás volt, a másik kettő után, de mondjuk azt, hogy ez volt az ingyen doboz és így már nem is rossz.


Pure Smile Jewelry Scrub Glutter Sugar Scrub (Amethist) - testradír: Édes illatú testradír, ami barna cukorból, shea vajból, jojoba olajból, glicerinből és gyémánt por kivonatból (ez mi?!?) készült. 

Hello Everybody Spa Vita Berry Schampoo - bogyós gyümölcsös sampon: Nagyon vártam, hogy legyen valami hajra való termék valamelyik dobozban, így ennek örültem a dobozból a legjobban. Ez a sampon nem kevesebb, mint 10-féle bogyós gyümölcsöt tartalmaz, gyengéden tisztítja a hajat és segít a károsodott hajon anélkül, hogy kiszedné a festett színt a hajunkból vagy kiszárítaná. Az eredmény erős, selymes, fényes és teljesen "meggyógyult" haj. Az illata a tökéletes mesterséges eperillat! Kíváncsi leszek mit tud!



Hope Girl Tinted Lip Balm (Strawberry) - színezett ajakbalzsam (epres): Illatosított színezett ajakbalzsam, ami ahogyan a nevében is benne van, hosszantartóan megszínezi  az ajkakat és mélyen hidratálja őket a Q10-nek és shea vajnak köszönhetően.

Pure Smile Choosy Lip Pack Shining (White Pearl & Pink Pearl) - ajkakra való pakolás: Két ajkakra aló pakolás, amik gazdagok kollagénben. E vitaminban, hialuronsavban és mézben. Hidratálják az ajkakat, hűsítő és nyugtató hatásúak a kicserepesedett ajkakra.




Melyik doboz tetszik a legjobban a három közül, és ha termékeket kéne választani, mik tetszenek legjobban? Mikről várjátok legjobban a tesztet?

2 megjegyzés

  1. Nekem mindhárom doboz tetszik, jókat válogattál össze, a legtöbb dolog érdekesen hangzik. Bár a szemem leginkább a kókuszos arcpakoláson akadt meg, a pórusösszehozó hatása miatt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annak ellenére, hogy engem is mennyire érdekel, még nem próbáltam ki, csak szagolgatom folyton :D Annyi termékem van most, hogy azt se tudom mit használjak, de holnap azt hiszem úgy is szépülős napot tartok kipróbálom már :)

      Törlés