Üzemeltető: Blogger.

Glamour-napok 2014 október 10-12 - kuponlista



Észre se vettem és máris eltelt annyi idő, hogy ismét jönnek a Glamour-napok. Már egy hónapon belül vagyunk! A tavaszi Glamour-napokhoz hasonlóan kigyűjtöttem a kuponok nagy részét négy nagy csoportra bontva százalékonként. Szerintem ez a "rendszer" nagyon hasznos tud lenni és jobban átláthatóbbak az akciók. Ezenkívül ismét  jövök majd a saját kívánságlistámmal, hátha valaki tud belőle meríteni. Na de akkor lássuk is a kuponokat!



Smink, szépségápolás, drogéria
50% Astor*, Astor (DM-1 db alapozóra), Beyonce (DM-parfüm), DM (1 db S-he vagy Alverde termékre), Fa (DM), L'oreal Paris*, L'oreal Paris smink (DM-1 d termékre), Manhattan (1 db rúzs), Max Factor (DM-1db termékre), Maybelline (DM-1 db termék), Nivea Pure and Natural (DM), L'oreal Paris Revitalift arckrém (DM), Rimmel*, Rimmel (DM-1db termék)
40% Yves-Rocher (1db nem Zöld pontos termékre)
33% Garnier BB-krém (Rossmann), Garnier Essentials (Rossmann)
30% Palmolive (Rossmann-1db termékre)
25% Astor (Rossmann), Braun (Media Markt), Dove (DM), Jimjams(alveola.hu), Nivea (DM), Rimmel (Rossmann), Rossmann (minden dekorkozmetikai termékre), X-epil (DM)
20% AVAHA Premium Cosmetics, Aphrodite, Artdeco (Douglas), Douglas (piros táblával megjelölt termékekre), L'occitane en Provance, Lancome, Müller drogéria, The Body Shop (1 db termékre - üzletekben és a webshop-ban is beváltható), Vichy
2500 Ft Esteé Lauder
2000 Ft - Clinique

* Müller drogériában, 30%-os kupon van, de összevonható a 20%-os kuponnal



Hajas dolgok - ezek a teljes mértékben hajápolási, hajfestési, hajformázási termékekre beváltható kuponok, természetesen pl. a Müllerben tudtok hajra való terméket is vásárolni, de azt inkább fentre tettem
50% Garnier Fructis*, Garnier Olia hajfesték* , Gliss Kurr (DM), L'oreal Paris Casting hajfesték (DM), Palette (DM-1db termékre), Syoss (DM)
33% Dove Advanced Hair Series (Rossmann)
25% Hairclinic (Rossmann- 1 db 30 db-os kapszula)
20% Babyliss (Auchan)

* Müller drogériában, 30%-os kupon van, de összevonható a 20%-os kuponnal


Ruhák, cipők, kiegészítők
20-50% BL óraszalon
20-30% Camaieu (megjelölt termékekre)
20% Amnesia, Bella Mode, Budmil, Calzedonia, C&A, Columbia, Converse, Desigual, Devergo, Dockyard, F&F, Gas, Giudi, G-Star Raw, Guess, H&M, Heavy Tools, Helly Hansen, I am, Intimissi, J.Press, Levi's, Magenta, Mango, Marks & Spencer, Mayo Chix, Missy, Mustang, Orsay, Pepe Jeans, Pimkie, Primadonna, Replay, Reserved, Retro, S.Oliver, Saxoo London, Six, Springfield, Sugarbird, Süel, Swarovski, Takko Fashion, Tally Weijl, Tamaris, Tezenis, Tom Tailor, Triumph, Vagabond, Vans, Women's Secret, Wrangler Lee
15-20% Wellenseyn & Campione, Újvilág ékszer-óra (ékszerek 20%, órák 15%)


Könyv
25-33% Ulpius-ház
20% Libri

Nem minden kupont tettem ide, pl. a kajáldásokat és mondjuk úgy hogy egyebeket nem, de a kuponok nagy része azé itt van. A teljes listát megtaláljátok a Glamour oldalán.



Várjátok már a Glamour-napokat?
Melyik kuponokat tudjátok már most, hogy használni fogjátok?

6 megjegyzés

  1. Én már várom. :)
    A sminkes kuponokat tutira felhasználom. A Rossmann-os kupont, a Maybelline-t, az Astort, az Alverde-t, a L'Oréal.
    A Mülleres kupont is fel szoktam használni. Hajfestéket is tutira veszek, lehet, hogy parfümöt is. Beyonce Rise igencsak megtetszett. :)
    TBS-t is fel szeretném használni.
    Ruhás kuponok közül a Tally Weijl és a H&M tuti. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sminkesek nagyon kedvezőek, ezek az 50%-ok szuperek! Eddig a Beyonce parfümökön nem is gondolkoztam, de majd megszaglászom szerintem őket, most, hogy így írtad :)

      Törlés
  2. Még soha nem használtam ilyen kuponokat, de a legutóbbi zsákmányolásoknál nekem is felcsillant a szemem, lehet, hogy ezúttal kipróbálom, főleg a sminktermékekre :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Nóri! :)
    Nem tudod véletlenül, hogy minek az alkalmából hozták létre a Glamour-napokat? :)
    Előre is kösz :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én is játszottam a játékon :) A Glamour szülinapra tippelek kizárásos alapon :)

      Törlés