Üzemeltető: Blogger.

Fall wishlist


Tegnap szortíroztam a könyvjelzőim és rátaláltam pár PersunMall linkre. El is kezdtem nézelődni az oldalon és mire észhez kaptam már el is telt majdnem egy óra, ezért úgy gondoltam az őszi kívánságlistám innen állítom össze, ha már úgy is terveztem ilyen bejegyzést. Egyelőre még nem tudom megrendelek-e bármit is, ugyanis a ruhás rendelésektől még kicsit tartok, de minden esetre jó  kigyűjteni és rendszerezni, hogy miket szeretnék őszre beszerezni, így a boltokba már céltudatosan megyek.


Kabát: A bőrdzsekim annyit hordtam, hogy vállalhatatlanul megkopott és mivel imádom őket és alapdarabnak számít a ruhatáramban, ezért szeretnék egyet beszerezni. Mostanában az ilyen motoros fazonok tetszenek. (link) Már tavaly is kacérkodtam egy párka vételének gondolatával, de nem igazán botlottam olyanba, ami tetszett volna, hátha idén találok egyet. (link)


Mellény: Farmer mellényt sem találtam még, de most már lehet ősziesebbekre koncentrálok majd, a military/katonás stílus (link) itt is bejön, illetve ez a laza irha mellény (link) is megtetszett.


Pulcsik: Mert ha hűvösödik az idő, be kell szerezni újabb pulcsikat! Ráadásul mindig úgy érzem nincs elég pulcsim, ritkán is veszek újat. Jó lenne pár lengébb, vékonyabb darabot beszerezni, mint a fehér (link) vagy a szivecskés könyökű (link), ami iszonyat cuki, illetve melegebb darabot is beszerezni, esetleg rövidebb fazont is, mint a rózsaszín (link)


Ingek: Ismét military (link) - én tavaly nem éltem ki magam ebben a stílusban, illetve skót kockás(link)


Feliratos, mintás, vicces pólók: Pólókból sosincs elég! Nem sok feliratos, nagyobb mintás, mókás pólóm van, így ezek is a kívánságlistán szerepelnek.
Mr Mrs (link) | Beatles (link) | Stay Cool (link) | Monday (link) | virágos felsők (link) (link)



Ruhák: Mondhatnátok, hogy ebből a 6-ból 4 eléggé tavaszi/nyári, de én nagyon szeretem az esetleg lengébb, vagy tavaszias/nyárias darabokat meleg téli darabokkal kombinálni.
Fehér csipkés (link) | Narancs (link) | Geometriai mintás (link) | Fekete fehér (link) | Vörös madaras (link) | Virágos (link)

Táska: Nem annyira ősziesek, főleg a lila, de már régóta tetszenek az ilyen táskák, ezért gondoltam megmutatom őket. Rózaszín (link) bézs (link)


Ti miket szeretnétek őszre beszerezni?


4 megjegyzés

  1. A motoros bőrdzseki nálam is kívánságlistás, jó lenne találni belőle valami kényelmes és vagány darabot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha találsz valahol egy szuper darabot, megköszönöm ha megírod :))

      Törlés
  2. Én a minap láttam az egyik Bershkában 5000 Ft körüli áron egyet, csak az volt vele a baj, hogy pont derékig ért:(...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh :/ pedig az 5000-res ár nagyon jó lett volna érte :)

      Törlés