Üzemeltető: Blogger.

Hónapom képekben - Május

Eseménydús volt ez a hónap. Egyrészt hónap elején az öcsikém és az unokatesóm is ballagott, így volt sütés-főzés, vendégül látás és vendégségbe menés. Aztán bele kellett vetnem magam a tanulnivalóba, mert már az utolsó heteim tele szoktak lenni zh-kkal, aztán a vizsgaidőszak is elkezdődött. Szerencsére már csak egy vizsgám lesz jövőhéten és erre a félévre végeztem is.  Közben 20 éves lettem, úgyhogy ismét ünnepeltünk, még tegnap tartottuk a családi összejövetelt, ahol felköszöntöttek minket, mert apukámnak 2 nappal utánam van a szülinapja, illetve a kisebb öcsémnek is ebben a hónapban van a  névnapja.


 

 

Finomságok a ballagásról: 1-2 Már régebben elterveztem, hogy megpróbálok macaront készíteni, de eddig nem volt sokszor sem időm, sem bátorságom. Végül öcsém ballagására eldöntöttem, hogy készítek. Az első adag nem lett olyan szép (de finom volt), a második azonban már egész jó lett kinézetre is. Mindenki dicsérte őket! // 3 Anya is újított ezzel a mandulás finomsággal, a díszítésért pedig engem lehet dicsérni. // 4 Csoportkép a sütikről, de azt hiszem ezen nincs is rajta mindegyik féle.


 

 

Életek, torták: 1 Imádom a körözöttes kenyeret, szerintem hetekig tudnék csak ezt enni anélkül hogy megunnám. Az eper pedig a hónap kedvenc gyümölcse. // 2 Tegnapi nagy családi vacsora - fincsi grillezett dolgokkal // 3 Apáéktól a kedvenc tortám kaptam, mozart-ot. Isteni finom! // 4 Barátom megkérte anyukáját, aki mostanában nagyon belemerült a tortakészítésbe, hogy készítsen nekem egyet szülinapomra amin a kedvenc a kedvenc virágom, az orchidea van.


 

 

Selfie: Ennyi képet sem készítettem még magamról egy hónapban sem instára. 1 Pókembert mentünk nézni IMAX 3D-ben. // 2 Videókészítés előtti selfie. // 3 Lejár a személyim, ezért el kellett mennem újat csináltatni, hát mondanom sem kell, az ott készített nem lett valami jó kép. Erről a szép, hétköznapi sminkről egyébként majd jön bejegyzés. // 4 Tegnap rászántam magam és ismét ombre lettem (ill. még kicsit a hajam végei világosabbak voltak, de most még inkább, még feljebb). Itt épp a várakozás közbeni állapotot látjátok. Nagyon tartottam tőle, de végül az eredményt imádom!


 

 

Egyebek: 1 Hónap elején végre tudtam napozni és lett egy kis színem, viszont azóta mindig mikor hazajövök esik és felhős az ég... // 2 Elkészítettem az első DIY videóm. // 3 Jelentkeztem a Sigma Affiliate programára és el is fogadták a csatlakozásom, a blog oldalsávjában mindig megtaláljátok majd a Sigma bannerét. Ezt a szupi ecsetet kaptam tőlük. // 4 Hónap kedvenc, legtöbbet használt rúzsa: Makeup Revolution Crime. Itt írtam is róla.

Még a vizsgákkal együtt is szuper hónapom volt, remélem Nektek is!
Puszi,
Nóri

7 megjegyzés

  1. Nekem bejönnek a macaronjaid :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper képek. :) A macaront én is imádom bár még csak kétszer sikerült amikor csináltam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kis rizikós süti, nekem az első tepsi jó lett, aztán a második szörnyű, azt hittem mehet az egész a kukába, de szerencsére utána még a másik adag jó lett :)

      Törlés
  3. A tortád nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  4. A macaronjaid az abszolút kedvenceim, eszméletlen szépek lettek, ügyes vagy! A mozizós haj a másik kedvencem innen, na meg a Hófehérkés videód, még mindig :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Ha rengeteg időm lesz tuti óriás macaron készítésbe kezdek :D

      Törlés