Üzemeltető: Blogger.

Hónap kedvencei - Május, június


Képzeljétek eljött az a hónap, amire nem tudom azt mondani, hogy gyorsan eltelt, valahogy most lassabban éreztem az idő múlását! Biztos köze van hozzá egyébként, hogy május vége óta számolom vissza a napokat a nyaralásig. Pont a nyaralás miatt hoztam el hamarabb mint szoktam a kedvenceim, ráadásul nem is egy hónap kedvenceit, hanem kettőét, ha már a májusi kimaradt... Emiatt elég sok dolgot hoztam, ráadásul nagyon vegyes a felhozatal, vannak sminktermékek, parfüm, hajra való termék, kiegészítő és naptej is.
Dita von Teese parfüm: imádom benne, hogy nem egy tucatillat, akármennyit mászkálok is nem jön szembe velem az utcán. Ha a többség orrával kéne "gondolkoznom" akkor inkább az őszhöz és télhez párosítanám a füstössége, fűszeressége miatt. Viszont valamiért számomra mostanra mégis egybeforrt a tavasszal, illetve a nyárral. Elég tartós is, nap közben is többször meg-megérzem magamon a csodás illatát, de kisebb kiszerelése miatt akármikor beledobhatom reggel a táskámba.

Reserved cicás napszemüveg: ebben az évben a legtöbbet hordott és legjobban kedvelt napszemüvegem lesz és már most az is!

Catrice Camouflage korrektor: Tudom-tudom már milliószor volt kedvencem, de egyszerűen nem tudok szabadulni tőle és ha ez a kedvenc korrektorom és nem használok szinte mást, nem fogok mást idetenni. Nagyon jól elfedi a bőrhibákat, amire mostanában nagy szükségem is volt, a bőröm ugyanis úgy döntött második kamaszkorát éli és folyton tele lesz pattanásokkal. Ha tényleg nagyon meleg van, akkor még a BB krémeket sem tudom mostanában elviselni magamon, csak felkenek egy fényvédős nappali krémet vagy naptejet az arcomra, elfedem a pattanásaim, púderezem és kész is. 

Rimmel Stay Matte púder: Már a haul videómban említettem, hogy imádom, pedig akkor még nem régóta használtam. Valamelyikőtök, ha jól emlékszem Gabica megijesztett, ugyanis azt mondta pattanásos lett a bőre tőle, az én bőröm pedig már egy ideje nagyon az és egyszerűen már minden termékre gyanakszom, amit használok, de ha leállok a használatukkal, akkor továbbra is csak jönnek és jönnek a pattanások elő.  Így nekem nem hiszem, hogy ez a púder okozza. Forróságban elengedhetetlen termék és a táskám lakója lett.

Max Factor Clump Defy spirál: Hamarosan érkezik róla és egy hasonló spirálról egy összehasonlító bejegyzés!

Makeup Revolution rúzs Crime: Májusban szinte csak ez volt az ajkaimon, gyönyörű vibráló, fiatalos friss üde tavasz szín. Könnyed viseletet nyújt az ajkakon és teljes épségben szépen kibír jó pár órát.

Alverde duo bronzosító - 20 Sunny Bronze: A világosabb fele eddig elég kihasználatlan, de a bronzosító fele szinte mindennapos használatban van. Szeretem a színét, mert nem túl narancssárgás, nagyon kis csillámok találhatók benn, alig észrevehetők. Igazán szép természetes barnaságot lehet vele felépíteni, merthogy nem olyan pigmentált és így többször kell az ecsetünk belemártani. 

Urban Decay Naked 3 paletta: A PALETTA!

Sun Dance karotinos naptej SPF 15: Végre kezd színem lenni, ez köszönhető annak, hogy végre "napozós" idő volt, illetve ennek a terméknek. A karotin ugyanis segíti a szebb, egyenletesebb barnulást.

Toni&Guy tengeri sós spray: Nem tudom egyenes hajon hogyan működik, de az én alapból hullámos hajamból kihozza a maximumot, már amennyit hajsütővas nélkül el lehet érni. Egyetlen hátránya, hogy picit szárítja a hajat, így érdemes utána vagy a két hajmosás között hajvégápolót használni.

Rimmel 60 seconds lakk 430 Coralicious
Miss Sport Crush on You narancs homoklakk




Nektek mi volt a kedvencetek a hónapban? 

1 megjegyzés

  1. A Tony & Guy permet nálam is nagy kedvenc, és a Sun Dance flakonos verziója nekem is nagy barátom volt tavaly nyáron, bár idén egyelőre Avonosat használok :-)

    VálaszTörlés