Üzemeltető: Blogger.

Ruhaszemle: Met Gala 2014

Régen volt már ruhaszemle, ha jól emlékszem a legutóbbi a februárban tartott Oscar volt. Nem tudom  Nektek hiányoztak-e... Nekem egy kicsit igen és az egyik kedvenc eseményem - ruhák szempontjából kedvenc - nem hagyhattam ki, így ismét összegyűjtöttem a kedvenceim, azokat a ruhákat, összeállításokat, amikben valamilyen részlet nem tetszett, azokat, amik szépek ugyan, de nem voltak elég izgalmasak, így hamar elfelejtődnek és azokat amik nagyon nem nyerték el a tetszésem.




Kedvencek:
Blake Lively: Ő a legnagyobb kedvencem, annyira gyönyörű! Gyönyörű a smink, a haj, a ruha, a régi idők korait idézi és a ruha remekül kiemeli Blake homokóra alakját.

Emma Stone: A másik óriási kedvencem a gáláról! Nem sokan választottak élénk színeket, ezért üde színfoltja az eseménynek. Ez a két szín szerintem nagyon jól illik egymáshoz és remekül mutat Emma világos bőrén. Akár hétköznapra is hordanám :)

  


Jessica Alba, Marion Cottillard, Leighton Meester: Talán már említettem, hogy az ilyen mély kivágás nem a szívem csücske, de ezek a ruhák még ennek ellenére is nagyon tetszenek és itt egyáltalán nem zavar. Jessica kiegészítői is szuperek és illenek egymáshoz. Marion rúzsa vonzza a tekinteteket (már akiét nem a dekoltázsa) és a cipője is nagyon különleges. Leighton ruhája keleties hangulatot áraszt, bár nude/ bézs cipőt választott mégis megragadta a figyelmem.

 
Diane Kruger, Anna Kendrick: Egyszerűek, de mégis van bennük egy kis csavar. Gyönyörűek!

Karlie Kloss: Mint egy igazi barokk hercegnő! Na jó a bőrkesztyűt leszámítva, de valamiért nekem most még az is tetszik.

Selena Gomez: A ruha nem a legkülönlegesebb, de a kis redőzés a mell részen feldobja egy kicsit. Ha az összképet nézzük akkor pedig mindenképp a kedvencek között a helye, a ruha remekül harmonizál a rúzzsal és klassz a fülbevaló.

Hailee Steinfield: Annyira szuperek ezek a csalafinta ruhák, amik a színekkel (anyagokkal) játszva vékonyabbnak mutatják viselőjüket. Én még nem untam meg :D

Kate Mara: Nagyon különleges, igazán egyedi!

Amber Heard: Nem mutat semmit, mégis vonzza a tekinteteket. Persze a dögös rúzsnak is köze lehet hozzá - mindenképp be kell szereznem egy hasonló árnyalatot!

Reese Witherspoon: Mint Dr. Szöszi! Ismét megemlítem a szuper rúzst!

Szép-szép, de nem elég érdekes:
Rachel McAdams: Szép a színe, illik is a színésznőhöz, az egyszerűségével sincs lenne gond, bár részben azért nem kerül a kedvencek közé.

Adriana Lima: Adriana hiába gyönyörű, ez a ruha visszafogja a természetéből fakadó szépségét, mert túl érdektelen.

Victoria Beckham: Nagyon egyszerű és könnyen felejthető.Legalább a színe lehetett volna merészebb.

Sarah Jessica Parker: Tőle sokkal többet várnék!

Valami nem stimmel:
Lea Michele: Nem tudom, hogy a peplum divatos-e még, én minden esetre szeretem, persze csak akkor, ha jól eltalálják a fodrokat és jól mutatnak.

Katie Holmes: Csak azokat a fodrokat tüntetnénk el a dekoltázs részről...

Taylor Swift: Nem tetszik ahogyan az énekesnő alakján áll. Valahogy a színe sem passzol, a vörös rúzs meg pláne nem ehhez a színhez, a mintája és a hátulja sem, de azért nem nevezném szörnyű ruhának, hogy az Ez most komoly?! kategóriába kerüljön.

Kim Kardashian: Angelina villantás ismét -  minden vörös szőnyegre jut, legalább egy, de inkább több. Lehet valakinek pont ez tetszik, de nekem most a lábvillantás teszi tönkre az egész szettet.

Diane Agron: Vagy a tetején kéne változtatni vagy az alján, mert nekem így a kettő nem jön össze. Ha a tetejét hagynánk meg, akkor egy teljesen egyenes, testhez simuló szoknyarészt tudnék elképzelni, ha az alját akkor meg egy zártabb felső részt.

Rihanna: Az ilyen válltömést nagyon kevés ruhánál tudom elfogadni... most nem.

Tabitha Simmons: Sokat agyaltam ezen a ruhán, hogy tetszik-e vagy sem. Végül arra jutottam, hogy imádnám, ha a virágokkal nem estek volna túlzásba és csak a felső részen lennének.

Amy Adams: Nem szeretem ezt az árnyalatot.

Ez most komoly?!
Chloe Moretz: Túl sok, túl nem összeillő...

Maggie Gyllenhaal: A ruha szabása tökre olyan, mintha a Trónok harcából vették volna az ötletet. A mintáját már kevésbé, ez az ami legjobban ront az összképen, illetve Maggie szőke haja. Szerintem nem áll jól neki.

Kate Upton: Avagy hogyan öltöztessünk fel egy gyönyörű nőt szörnyen és számára előnytelenül. Ami viszont nagyon tetszik azok az ékszerei és a haj-/fejdísze.

Anna Wintour: Hiába a divat egyik nagyasszonya, ez a ruha nagyon nem tetszik. Ha azok a fekete csíkok nem lennének benne, akkor lehet tetszene is, de így nooop.

Chloe Sevigny: Szerintem a felső részen ez a minta szörnyű, csakúgy mint a mellrész megoldása. Amit pedig nagyon nem értek, hogy miért cérnavékony pánt kell erre a ruhára, ha már ilyen vékony, akkor inkább ne lett volna.

Florence Welch: Túl hosszú az ujja, ekkora felületen a mintája sem tetszik a felső résznek, nem tetszik és a mellrész kivágása sem nyerte el a tetszésem.

Naomi Watts: Ez az ombre nekem most nagyon nem jött át, meg a ruha sem úgy ahogy van.

Olsen ikrek: Hol vannak már a bájos tinilánykák? Fiatalabb koromban imádtam a filmjeiket. 28 évesek, de a sminkjükkel és ruhájukkal kinéznek minimum 40+-nak

Elizabeth Olsen: Azt hittem ő legalább jól öltözött fel az Olsen lányok közül, mert általában kifogástalan a megjelenése. Na de nem így lett. A ruha szerintem túl rövid erre az eseményre és nagyon egy jégkorcsolyázó benyomását kelti (a haj is rásegít). Emellett a kiegészítők sem passzolnak, sem egymáshoz, sem a ruhához.

Lupita Nyong'o: Na végre! Ő is tud hibázni. Olyan, mintha egy dél-amerikai törzsből jött volna, vagy legalább a Rio-i karneválról.


Beyonce: Na ez már a túl kivágott kategória nálam. De nemcsak ez nem tetszik benne, hanem kb. úgy semmi.

Naomi Campbell: A kis bolyhok és az oldalkivágás nélkül jobb lenne, még úgy sem az igazi, de jobb...

Solange Knowles: Ez a fazon állhat bárkinek jól?! Nem hiszem...

Zoe Saldana: Ilyen furcsa szoknyát még sosem láttam. Az sem segít a helyzeten, hogy Rihanna Umbrella fürdőrucijával lett párosítva. Most komolyan, nem olyan?

Karolina Kurkova: Élvezet lehet ebben a ruhában mozogni.

Chrissy Teigen: Nyakfodor yeee! - Gondolhatta amikor felvette a gálára ezt a "csodaszép" ruhát.

Margot Robbie: Mér az áttetsző felső nélkül csak a melltartóval(vagy hívjuk akármi másnak) jobb lenne.

Nektek kik voltak a kedvenceitek és kik nem tetszettek?
Puszi,
Nóra

2 megjegyzés

  1. Blake Lively gyönyörű, nem tudom, hogy lehet valaki ennyire csinos! A ruha is szuper. Nekem SJP ruhája is tetszik, olyan Szex és New Yorkos :D
    Az Olsen trió katasztrófa, pedig én is szerettem őket régebben, sőt jól is öltöztek régebben, de most ez katasztrófa.
    Nekem Beyonce tetszik, igazi díva, de a hugicája...nevetséges.
    Katie Holmes botrányosan néz ki, valami nem stimmel vele. Rachel McAdams annyira szép nő, ez a ruha meg olyan semmiilyen :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Beyonce nagyon szép, de maga a ruha nem tetszik, viszont szerintem akármit felvehet gyönyörű!

      Törlés