Üzemeltető: Blogger.

Skinfood Fresh Fruit Lip & Cheek - Grapefruit


Sziasztok! A múlt héten láthattatok egy koreai szerzeményes és véleményezős videót (erről külön bejegyzés nem került a blogra, fogalmam sincs miért, a videót majd ide a bejegyzésbe be is teszem), ott már láthattátok a mai nap főszereplőjét is a Skinfood Fresh Fruit Lip & Cheek nevű termékét. Már véleményt is hallhattatok a termékekről, de gondoltam kicsit hosszabban is írok róluk és a swatchok is csak jobban átjönnek képek alapján. Ahogy kivettem kommentekből legtöbbek érdeklődését ez a termék keltette fel, így elsőként róla írok.




A Skinfood Fresh Fruit Lip & Cheek terméke ahogyan a nevében is benne van arcra és ajkakra is használható, tulajdonképpen egy krémpirosító vagy ha az ajkaink oldaláról nézzük, akkor mint egy színezett kis tégelyes ajakbalzsam, azonban  ez azért nem igazán hidratál, de az állaga hasonló. Összesen hat árnyalatban kapható, a neveiket gyümölcsökről kapták: Pomegranate, Berry, Grapefruit, Apricot, Peach, Lychee. Azonkívül, hogy a termék színe hasonlít a gyümölcsökre, az illatuk is hasonló. Az enyémnek például tényleg nagyon finom grapefruit illata van. 


A csomagolása nagyon tetszik, nem is hasonlítható egyik itthon kapható drogériás sminkmárka csomagolásához sem. A tok maga fém, így nagyon strapabíró, úgy tudjuk kinyitni, ha elcsúsztatjuk a tetejét. Sokkal kisebb, mint amire számítottam - szerintem mindenki meglepődik mikor élőben látja - ez teljesen pozitív, mert nem foglal nagy helyet, akármikor magunkkal vihetjük. Ez a picuri csomagolás 6 gramm terméket tartalmaz, ami viszont már nem olyan rossz, sőt az egyik Essence limitált krémpirosítómnak több, mint duplája. 




Szép természetes színe van, ahogyan a swatchon is láthatjátok kevésbé narancsos, mint ahogyan számítanánk rá az árnyalatnév alapján, inkább barackosnak mondanám, de ez számomra egyáltalán nem baj, nekem így is nagyon tetszik. Nincsenek benne csillámok, de fényesebb a finishe, ha valaki ezt nem kedveli transzparens púderrel lehet mattítani. Felvinni én az ujjaimmal szoktam, mert nincs se ajakecsetem, sem olyan ecsetem, ami krémpirosítóhoz jó lenne, de az ujjunkkal is könnyű eldolgozni, egyedül amire érdemes figyelni az az, hogy mindig tiszta legyen a kezünk, ujjunk, amikor belenyúlunk. Nagyon jól pigmentált, csak igazán kevéskét kell felvinnünk a szép színért, így sokáig elég lesz. A tartósságán magam is meglepődtem, mert kombinált bőröm van és annyira nem szoktak tartósak lenni a krémpirosítók, de ez anélkül, hogy púderrel növelnék a tartósságán is nagyon jól teljesít, talán a legtartósabb krémpirosítóm.


Pirosítóként ajánlom igazán, mert nagyon tartós, szép természetes egészséges orcákat kapunk, ha használjuk. Ajkakra kevésbé jó, mert szárít és beül a barázdákba, még akkor is, ha előtte használunk ajakápolót. Csak extra hidratált ajkakra tudom elképzelni, hogy jó lehet.

Összességében egy remek termékről van szó, a kedvenc krémpirosítómmá vált az utóbbi időben. Ár-érték arányban verhetetlen, az ebayről már kb. 1300 Ft-ról kapható. Én innen rendeltem, jelenleg nála van a legjobb ára,  már többször is rendeltem  tőle és egyikkel sem volt gond. A szállítás a rendelés leadásától számítva szinte napra pontosan két hét volt, így várni sem kellett sokáig.


A bejegyzés elején ígértem a korei haul videót, ott kicsit rövidebben, de szintén jókat hallhattok róla, illetve három másik termékről.

Hogy tetszik? Használtatok már valamilyen Skin Food terméket, és hogyan vált be?
Puszi,
Nóra

3 megjegyzés

  1. Csodás! *.* Annyira tetszik ez a vintage stílusú csomagolás. Még nem próbáltam ezt a márkát, de egyre szimpibb. :)

    VálaszTörlés
  2. Jajj ezzel a pirosítóval én is szemezgettem! :) Nagyon szép színe van! :)

    VálaszTörlés
  3. Hú, nagyon szép és a dobozka is imádnivaló! :)

    VálaszTörlés