Üzemeltető: Blogger.

Maybelline Color Tattoo Metallic Pomegranate & On and on bronze - Teszt

Ha a tegnapi elő-Glamour-napi posztot olvastátok, akkor láthattátok , hogy kívánságlistán van két Maybelline Color Tattoo is, a Pink Gold és a Permanent Taupe. Amellett, hogy nagyon szép, hétköznapokon is használható színük van, a két már meglévő árnyalata nagyon nagy kedvencem, nagyon sokat nyúlok értük reggelente. Úgyhogy most jöjjön a teszt a két birtokomban lévő Color Tattoo-ról, az On and on bronze-ról és a Metallic Pomegranate-ről. Az On and on bronze árnyalatot még az előző, azaz az áprilisi Glamour-napokon vásároltam, így már jó ideje használom és átfogó véleményt tudtam alkotni róla. Ha kíváncsi vagy, akkor olvass tovább!

A csomagolása nagyon igényes, kis elegáns. A hasonló termékhez képest nem műanyag, hanem üveg tégelyben érkezik, csupán a kupakja műanyag. Nagyon tetszik az a megoldás, hogy átlátszó és magát a szemhéjfestéket látjuk, nemcsak valami papírlapot hasonló színnel. A hátulján(kupakon) olvasható az árnyalat száma és neve.


A felvitele igazán egyszerű, akár ecsetet sem igényel. Legjobban az ujjainkkal tudjuk felvinni, hiszen ilyenkor az ujjunk melegétől kicsit megolvad a termék és könnyebben tudjuk eloszlatni a szemhéjunkon, akár egy mozdulattal. Itt aztán ismét megszilárdul (megszárad) és így válik igazán tartóssá. Ha az alsó szempillatőbe akarjuk felvinni, akkor természetesen egy vékonyabb ecsetre szükségünk lesz, aminek a végét csak egy kicsit kell párszor végighúzni a festéken, mert már egy kis festék is elég. Rétegezni is lehet, de fontos, hogy várjuk meg amíg az előző réteg megszárad. Szerintem az On and on bronze árnyalatot annyira nem kell rétegezni, mert már elsőre eléggé kiadja a színét és itt nem is annyira az intenzív hatás a lényeg. A Metallic Pomegranate intenzívebben szebb, de már két rétegben csodás az eredmény. Önmagában is lehet használni, hiszen gyönyörű színekről van szó, más szemhéjpúderekkel vagy akár krémes szemhéjfestékekkel keverve, alapként vagy akár tusként is. Én legtöbbször úgy használom, hogy az egész mozgószemhéjamra felviszem valamelyiket és mindkettőnél bevált, hogy a széleit egy matt barna színnel elsatírozom.  Az alsó szempillasor tövébe a szemem közepén a Color Tattoo-t használom, a külső felébe a barna színt, a belső szemzugomba pedig egy highlight színt teszek.


Tatrósságát tekintve nekem nem teljesít 24 óráig, ahogyan reklámozzák, de ezt én nem is várom el, nem is kellene, hogy addig tartson. Ha önmagában van fenn, akkor nekem kb. 8 órát bír ki szépen, utána elkezd ráncosodni. Ha alapként használom, azaz rakok rá szemhéjpúdert, akkor egy fél napig bírja. Tehát nagyon jól meghosszabbítja a szemhéjpúder élettartamát, mert nekem talán max. 4-5 órát bírnak ki a szemhéjpúderek önmagukban minden alap nélkül. Ezek a számok nagyon meggyőzőek, mert rejtett, olajos szemhéjam van, tehát nagy megpróbáltatásnak volt kitéve. Nyáron is nagy kedvencem volt, mert tökéletesen a helyén maradt majdnem ugyanennyi ideig.



A Metallic Pomegranate-ben sok apró aranycsillám található(a képek elég jól át is adják milyen élőben), ami nagyon illik a bordós, bugundis alapszínhez. A finishe fényes, a kis arany csillámok is szépen látszódnak. Sminket vele itt láthattok.



Az On and on bronze árnyalatnak szintén fényes finishe van, de itt nem igazán látszanak ki a csillámok, mert nagyon apróak és nem üt el a színük az alapszíntől. A formulája ennek krémesebb, mint a Metallic Pomegrate-nek, ez csak annyiban jelent "előnyt", hogy könnyebben (csak pár másodperccel hamarabb) olvad az ujjunk melegétől.



Swatchok:



Hol vehető meg? A Dm, Rossman. De a 3 új árnyalat: Pink Gold, Permanent Taupe és a Metallic Pomegranate csak a DM-ekben kapható, ha jól tudom.
Ára: 1700 Ft körül van a Dm-ben, a Rossmanban pár százassal drágább.

Nektek megvan valamelyik árnyalat? Esetleg megtetszett most valamelyik a kettő közül? Ti is ennyire imádjátok őket?
Puszi,
Nóra

2 megjegyzés

  1. Szia!
    Csak most találtalak meg, de nagyon tetszik a blogod, úgyhogy fel is iratkoztam. Csak így tovább! :)

    Nemrégen megvettem ezt a Metallic Pomegranate color tattoo-t és hatalmas kedvenc, írtam is róla: http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2013/09/uj-maybelline-color-tattoo-femes.html
    Nagy gyűjteményem van, nagyon szeretem őket: http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2013/02/kremes-szemhejfestekeim-a-drogeriakbol.html

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Köszönöm szépen.
    Nekem is a Metallic pomegranate az abszolút kedvenc mióta megvettem, most vettem még kettő Color Tattoo-t , de még nem kezdtem tesztelgetni őket nem tudom letaszítják-e majd a trónról. :)

    VálaszTörlés