Üzemeltető: Blogger.

Elfogyott IV.



Legutóbb májusban volt elfogyott termékes bejegyzés, azóta gyűjtögettem szorgalmasan a kiürült termékeket, amiket most sikeresen nem találtam meg mind egytől - egyig. Fogalmam sincs hova tehettem őket, majd még jól körülnézek és ha megtalálom őket, természetesen megmutatom egy másik bejegyzésben azokat a termékeket is, úgyis lesz mostanában még egy ilyen bejegyzés, mivel a fél nyaram otthon vidéken töltöttem és ott is elfogyott néhány termék. Na de akkor lássuk, hogy azok a kiürült termékek, amiket megtaláltam, hogyan váltak be és újravenném-e őket vagy sem.


Alverde tusfürdő "Stadtgeflüster": Még a legelső DM dobozban lapult ez a tusfürdő, és így ez lett az első Alverde tusfürdő, amit kipróbáltam, de biztos nem az utolsó. Inkább a kevésbé krémes, így a közepesen hidratáló tusfürdők közé tartozik, amiket főleg tavasszal és nyáron szeretek használni. Az illata mennyei, mint az igazi citromos túrótorta, egyetlen hátránya, hogy zuhanyzáskor mindig megkívántam egy kis túrótortát. Sajnos ez az illat limitált kiadású volt és szerintem már nem kapható, pedig ha az lenne, akkor újravenném, így viszont, hogy már nem kapható a válasz a kérdésre, hogy újravenném-e az Alverde tusikra általánosan vonatkozik.
Újravenném-e? IGEN (tavasszal vagy nyáron, télen szeretem a hidratálóbb tusfürdőket)


Balea After Sun sampon: A nyaram kedvenc samponja, hónap kedvencei között is találkozhattatok vele. A Balea samponokat, kijelenthetem általánosságban, hogy imádom! Szépen tisztítják a hajat, jól habzanak, szilikonmentesek és olcsóak. Hogy ez a sampon mennyire UV védős, azt nem tudom megítélni, de a haj természetes nedvességtartalmát tényleg segített megőrizni. Már írtam róla a nyaralás után, hogy mennyire jól karbantartotta a hajam az egy heti sós víz és erős napsugárzás szárító hatása közben is. Az illata mennyei, isteni kókuszos, sajnálatos módon ezt azonban csak hajmosáskor érezzük, mert az illat nem marad meg a hajunkban. 
Újravenném-e? IGEN, még a nyáron beszereztem egy másikat is, és jövő nyáron is remélem be tudom szerezni.


Garnier Fructis hajerősítő sampon: Nagyon vártam, hogy elfogyjon ez a sampon, mert több hetes használat után sem sikerült megszeretnem, sőt észrevettem, hogy hamarabb zsírosodik is a hajam tőle. Nagyon sérült hajra ajánlják és már egy hét után visszafordítja egy év károsodását(*-os megjegyzés a tubuson a sampon, balzsam és szérum használata után), kevesebb töredezett hajvég és erősebb haj. Ugyan csak a sampont használtam, nem mondhatnám, hogy éreztem bármi ilyesmit, nem tudom mennyire lehetséges-e, amit ígér egyáltalán. Tisztítani jól tisztított és jól habzott, de elnehezítette a hajat.
Újravenném-e? NEM


Avon Incandessence parfüm: Az egyik első parfümjeim egyike, ugyan nem pontosan ez az üveg, mert ez már a második belőle. Nagyon szerettem, de mostanra sokkal karakteresebb illatokat szeretek viselni. Ennek ellenére talán újravenném, mert az egyik első illatom volt és szép emlékek is kötődnek hozzá.
Újravenném-e? TALÁN



Max Factor 2000 Calorie Curved Brush Volume & Curl szempillaspirál: Még tavasszal fogyott ki, de akkor kimaradt az elfogyott termékes bejegyzésből. A legelső Max Factor spirálom volt, és ő indította el a lavinát, az azóta vásárolt Max Factor spirálok is mind a kedvencemmé váltak. Róla, az eddigi termékekkel ellentétben, olvashattok tesztet itt. A tesztből is kiderült, hogy nagyon szerettem, de mikor elfogyott nem ezt a dúsító és ívelő, hanem a kifejezetten dúsító 2000 Calorie spirált vettem meg, amit ha lehet, még ennél is jobban imádok, ezért ez a spirál csak egy talánt kap.
Újravenném-e? TALÁN

Max Factor Clump Defy spirál: Róla is írtam (itt), az elmúlt fél évem egyik kedvenc spirálja volt. A 2000 Calorie spirálokkal ellentétben ez kevésbé dúsít, inkább csodásan szétválasztott, természetes hatású és hosszú pillákat eredményez.
Újravenném-e? IGEN


Van valamelyik termékkel tapasztalatotok?

4 megjegyzés

  1. A Fructissal nekem is meggyűlt a bajom, bár nekem inkább a balzsam volt ami a bosszúságot okozta. Folyamatosan azt èreztem hajszárítás után, mintha nem öblítettem volna ki rendesen. Nagy csalódás volt, mert a márka többi termèkèvel eddig elègedett voltam. Az Incandessence volt az első komoly parfümöm ès azóta is imádom az illatát :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a Fructis vonal nem igazán jött be régebben sem a Garniertől, inkább az Ultra Doux. Az újabb termékekkel gondoltam azért kísérletezem, de ez elvetette a kedvem tőlük.

      Törlés
  2. A Fructistól nekem is gyorsabban zsírosodott a hajam, nagyon nem szerettem. A Clump Defy viszont a kedvenc spirálom, jó párszor újravettem már. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ez egy általánosabb probléma, nem csak az enyém. Valószínűleg száraz hajon működhet a sampon.

      Törlés