Üzemeltető: Blogger.

Yves Rocher Bloggerrendezvény


A héten egy különleges Yves Rocher sajtórendezvényen vettem részt, ahol a megújuló Plaisirs Nature testápolási kollekcióval ismerkedhettünk meg egy korai vacsora keretei közt a Salt 'n' Pepper főzőiskolában. Hogy miért volt különleges? A helyszínből már kitalálhatjátok! Az egyik új illatkombináció, mangó és koriander ihlette vacsorát, korianderes csirkét mangósalsával, mi készíthettük el. 

Munka után indultam el, így kicsit aggódtam odaérek-e, de szerencsére nem késtem el, minden jött időben. Megérkezés után körbe bemutatkoztam a már ott várakozó bloggerináknak. Nagyrészt eddig csak online ismertem őket, jó volt végre személyesen is találkozni, beszélgetni velük, és végre ennyire csajos közegben lenni, mert mostanában mindenhol fiúk vannak túlsúlyban körülöttem. Rövid beszélgetés, sztorizgatás után, kezdődhetett a főzés! Könnyített dolgunk volt, mert például a mangó és a lilahagyma is fel voltam már vágva apró darabokra, de egyébként sem egy bonyolult vagy hosszú receptről van szó. Mindenki abban segített, amiben szeretett volna, én a bepácolt csirkéket húztam bambusz nyársra. Pikk-pakk megvoltunk, amíg pedig a csirke sült, hallhattunk pár szót a megújult termékekről, megnéztünk egy rövid imázsfilmet és belemerültünk a termékekbe.






A testápolási vonal megújulásával új illatkombinációk érkeztek és korábbi illatok kaptak új külsőt. A csomagolásról érdemes megjegyezni, hogy környezetbarát, újrahasznosítható és már újrahasznosított műanyagot tartalmaz, szerintem ez egy nagyon pozitív dolog, emellett pedig praktikusabb kialakítást is kaptak a termékek. Minden termék több mint 93%-ban növényi összetevőket tartalmaz, ph semleges, ásványi olajokat és parabéneket nem tartalmaz. A Plaisirs Nature-ön belül három termékcsalád van: relaxáció, energia és érzékiség, ami összesen nyolc illatot és megannyi termékfajtát jelent.

Relaxáció
levendula - vadszeder
narancsvirág - levendula - keserűnarancs
mandula - narancsvirág

Energia
mandarin - citrom - cédrus
málna - borsmenta
mangó - koriander

Érzékiség
kókuszdió
bourbon vanília

Az én kedvencemmé így elsőre a levendulás termékek váltak, különösképp a narancsvirág, levendula és keserűnarancs kombinációja. Egyrészt nagyon szeretem a levendulát és a narancsvirágot, másrészt lehet benne van a dologban, hogy mostanában keveset tudok pihenni. A másik legjobban tetsző illat a kókusz, ami nekem egyértelműen a nyarat jelenti. A kézfejemre kent kis kókuszos tápláló, krémes testápoló illatát este még fürdésig éreztem. A termékek e héttől már a boltokban vannak, nyomás megszaglászni őket!





Mire körbenézegettük a termékeket, meg is sült a korianderes csirke. Nekem nagyon ízlett, biztos fogok hasonlót készíteni itthon is. Az új termékek illatai isteniek, kíváncsi leszek, hogyan válnak majd be! Köszönöm az Yves Rocher Magyarországnak a meghívást!

Nektek melyik illatkombináció tetszik a legjobban, melyikre vagytok kíváncsiak?

2 megjegyzés

  1. Sajnos eddig nem nagyon volt szerencsém Yves Rocher termékeket kipróbálni , mert Miskolcon nem volt elérhető , azonban hamarosan az lesz , így már alig várom !:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok jó termékük van! :))
      A samponokat is ajánlom!

      Törlés