Üzemeltető: Blogger.

NOTD - Instyle Coral


Glamour-napokon lecsaptam a Rimmel új 60 Seconds Super Shine lakkjai közül a 415-ös Instyle Coral árnyalatára, ami egy csodálatos korall körömlakk, igazi nyári árnyalat. 

A 60 Seconds lakkok nagy kedvenceim már egy ideje, így nagyon kíváncsi voltam az újítás során mennyit változtatnak rajtuk, milyen új árnyalatok érkeznek. Szerencsére a jó tulajdonságok megmaradtak. A száradási idő tényleg nagyon rövid, ugyan nem mértem le, hogy egy perc-e, de szerintem nagyjából tényleg annyi. A körömlakknak nevéhez hűen tényleg szép fényes a finishe, ez a képeken is jól átjön. 

Ez az árnyalat mindenképpen megköveteli a két réteget, mert egy rétegben még eléggé átlátszik, viszont a gyors száradásnak köszönhetően egyáltalán nem gond, hogy két réteget kell felkennünk. Hatodik napja van a körmeimen, és egy kis kopást leszámítva hibátlanul virít a körmeimen.




Próbáltátok már az új Rimmel lakkokat?

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép színe van! Nekem is van egy hasonló árnyalatú, de miss sportys lakkom, az is 2-3 réteges, nem tudom miért az ilyen árnyalatok fednek kevésbé.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem értem, pedig nem annyira világos árnyalatról van szó szerintem. Na mindegy is ezért a színért mindenképpen megéri!

      Törlés