Üzemeltető: Blogger.

Az állatkertben tavasszal


Ősszel voltam hosszabb idő után először a Budapesti Állatkertben, erről egy kis sok-sok képes bejegyzést is írtam, amelyet itt találtok. Már akkor is láttuk, hogy hamarosan jönnek a koalák, és megbeszéltük, hogy tavasszal biztosan ellátogatunk majd megnézni őket. Két hete sort is kerítettünk rá, úgyhogy most ismét sok-sok kép következik. 

Az egyik ok arra, hogy tavasszal látogassunk ki, a gyönyörű virágok, amelyek ilyenkor nyílnak. Természetesen a virágmániámmal szinte mindet le is kellett fényképeznem. Szerencsésen kifogtunk egy ilyen jó és rossz idő közötti állapotot, reggel még nagyon esősre állt, így nem volt nagy tömeg sehol - kivéve délután a koaláknál, de voltunk olyan okosak, hogy már délelőtt is megnéztük őket. Délutánra olyan szép napsütéses  meleg lett, hogy le kellett vennem a farmerdzsekim.

Ahelyett, hogy sok-sok sorban elmesélném az élményeim, most pár szóban írom csak le őket. Azok a dolgok kerültek ide, amelyek a legnagyobb élményt nyújtották a mostani látogatásunkkor.

1. Gyönyörűen virágzó japánkert és más csodaszép virágok
2. Koalák (és szerencsére nem csak aludtam végig)
3. Édes kismajmok, bébi gyűrűsfarkú, mókusmajom, orángután
4. Elefánt pedikűr
5. Alpakaetetés
6. Még mindig irtó édes prérikutyák
7. Pálmaház



Megtaláltam a kis Nóri prérikutyát, épp salátát majszol, de még nem sikerült leadni a téli pluszokat.





Hány maki van a képen?












Elefánt pedikűr













Sajnos most a lepkeház nem nem volt nyitva, a törpe kenguruk és emuk közé sem lehetett bemenni és megsimizni őket, de nagyon jó nap volt így is! 

Voltatok mostanában az állatkertben? 
Láttátok már a koalákat?

Nincsenek megjegyzések