Üzemeltető: Blogger.

NOTD - First Galaxy & First OPI


A múlt héten megvettem az első OPI lakkom, mert sikeresen belefutottam a Gwen Stefani Holiday kollekció akciójába a Müllerben. Már eléggé le volt fosztva az állvány, de szerencsémre pont volt még egy olyan árnyalat, ami nagyon tetszett a kollekcióból. Ez az árnyalat a First Class Desires, egy gyönyörű sötétlila benne apró arany csillámokkal. 

Miután felkentem eszembe jutott, hogy jó lenne galaxis mintás alapnak és már úgyis régóta tervezgetem, hogy megpróbálkozok vele. Összegyűjtöttem a körömlakkjaim közül azokat a színeket, amiket úgy gondoltam fel tudok használni - köztük a szintén most vásárolt kifutó Catrice lakkot, amit valószínűleg jövőhéten teljes valójában is láthattok, mert már elképzeltem vele egy manit - szivacsokat és ecsetet, és nekiálltam elkészíteni. Nekem mindig elég bonyolultnak tűnt, de végül nem is volt annyira, mint hittem, csak neki kell állni. Bár a csillagokkal nem vagyok teljes mértékben elégedett, összességében nagyon tetszik a végeredmény. 


A manit egy hete viselem a körmeimen, és a minimális kopást eltekintve tökéletes maradt, mindezt úgy, hogy fedőlakkot csak a "galaxisos körmeimre" kentem.  Még nem volt olyan lakkom, ami  nem pattogott le egy idő után, csak szépen kopott, ebben mindenképpen tükröződik az OPI minősége. A száradási ideje és az ecsete is kifogástalan. Az eredeti ára nekem az egy körömlakkra kiadott összeg fölött van, még a remek minőség ellenére is, de majd figyelem az akciókat, és ha olyan körömlakkot látok, amit tudom, hogy miután megvettem gyakran használnék, valószínűleg lecsapok még egy-két árnyalatra. 

Ezen a képen  látszik talán legjobban milyen is az OPI lakk valójában


Használt lakkok:
OPI First Class Desires
Lovely Classic Nail Polish Nr. 25
Lovely St. Tropez Nr. 2
Rimmel 60 seconds 330 Highland
Catrice Ultimate Nail Lacquer 49 Keep Pool


Hogy tetszik?
Próbáltátok már a galaxisos körmöket?

7 megjegyzés

  1. Nagyon szép a lakk és a manikűröd is tetszik. :)

    VálaszTörlés
  2. Uhh de jól néz ki ez a manikűr. Én akár hányszor próbáltam galaxys manikűrt csinálni sose jött össze. Az opi lakkokra meg csak csorgatom a nyálam nekem túlságosan drága, ami meg leértékelve szokott lenni az meg sose tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igen sajnos általában nem is az én ízlésemhez illő színek szoktak leakciózva lenni,egy-egy ilyen limitált kollekció akciózását érdemes figyelni szerintem :)

      Törlés
  3. Még nem próbáltam, de vizsgaidőszak után megvalósítom az biztos :D. Nagyon tetszik az alkotásod.:)

    VálaszTörlés
  4. Csodálatos ez a galaktikus manikűr, imádom :)

    VálaszTörlés