Üzemeltető: Blogger.

FOTD - Strawberry's Secret


Hosszú idő után ma egy sminkkel jövök, mert ma sminkelős kedvem volt, és gondoltam ilyen formában mutatom meg a Catrice egy kifutó termékét, amit a minap vásároltam. Vissza kell még rázódnom a sminkelésbe ugyanis elég régóta csak nagyon egyszerű, szinte csak barnából álló sminkeket viselek, aminek már teljesen rutinszerű az elkészítése. Ma még maradtam a visszafogottabb barna smink vonalon, már csak azért is, mert a színesebb ajkakhoz natúr szemekkel sosem lőhetünk mellé, de igyekeztem precízebben sminkelni, mint a hétköznapokon. 

Az arcomra a Max Factor CC krémjét használtam Fair árnyalatban, Nagyon pirulós vagyok, ráadásul a hidegtől is mindig kipirul az arcom, így mindig jobban érzem magam, ha van valami az arcomon, ami ezt elfedi, és egységessé teszi az arcbőröm. A bőrhibára és a szemem alá a Catrice Camouflage korrektort kentem. Egy kis pirosító - Bourjois 74 Rose Ambré - és highlighter - Catrice Prime and Fine Highlighter (már nem kapható) -  és készen is az arcom. A szemöldököm az Essence How To Make Brows szettjének love 'em all árnyalatával egészítettem ki.


A szemsmink első lépéseként az Etude House szemhéjalapozóját használtam, hogy hosszantartóbb legyen a smink, és a színek szebbek kijöjjenek. A mélyítővonalba, illetve a rejtett szemhéjam miatt egy kicsivel feljebb, egy matt világosbarna árnyalatot (Essence How To Make Brows kit - love blondes) satíroztam el. A mozgószemhéjamra a Naked 3 paletta Mugshot árnyalata került, a külső v-t pedig a darkside árnyalattal mélyítettem. A szempillatövekhez - bár a képeken nem nagyon látszik - egy kis feketét is elsatíroztam, szintén a Naked 3 palettából blackheart-ot. A szempilláimra az Essence Lash Princess szempillaspirál került, amit egyszerűen imádok.  Most is átjön szerintem a hatása, de majd egy tesztet is tervezek róla.


És el is értünk az ajkakhoz, és ahhoz a termékhez, amit meg szerettem volna nektek mutatni, a Catrice Made to Stay Smoothing Lip Polish kifutó 030 Stawberry's Secret árnyalatához. A termék hasonló, mint az általam nagyon kedvelt L'oreal Colour Caresse Wet Shine Stain. A különbséget két dologban vettem észre. Egyrészt a Catrice darabja kevésbé fogja be az ajkakat, így mikor kopik nem nagyon látszik már semmi szín az ajkaimon. Másrészt sajnos könnyebben is jön le, mint a L'oreal. Ez az árnyalat az evés-ivást nem bírja, a 8 órát, amit ígér, az én ajkaimon biztosan nem tudná tartani, de a szájfényekhez képest kiemelkedő a tartóssága. Ha valakinek tetszik az árnyalata, akkor mindenképpen ajánlom, hogy csapjon le rá, így fél áron, tavaszra szerintem egy tökéletes árnyalat.



Ti vettetek valami most kifutó Catrice terméket?

4 megjegyzés

  1. Szép smink :)
    http://judymuhely.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Huuu imádom az ilyen sminkeket, főleg, hogy ilyen ügyes vagy! Remélem több sminkes bejegyzés lesz a továbbiakban!! :) :)

    VálaszTörlés