Üzemeltető: Blogger.

Ebay szemle - Óra, gyűrű, nyaklánc, esernyő, telefontok


Régen volt már ebay szemle, és régen is rendeltem az oldalról, amit a pénztárcám nyilvánvalóan díjaz, hiszen bár jó áron vannak a termékek, könnyen el lehet költeni többet, mint szerettük volna. A közeljövőben azonban szeretnék pár dolgot rendelni, ezért ismét nézelődtem és gondoltam megmutatom, hogy milyen szépségeket találtam. 
Órák
Már van két óram ebay-ről és mindkettőt nagyon szeretem. Böngészés közben véletlen belefutottam a második (pontosabban harmadik - attól függ mi szerint vesszük) órába, megtetszett és gondoltam megnézem milyen órákat találok még. Nem sok olyat találtam, ami tetszett, talán egyedül vázás virágos volt még ezen kívül.
Link | Link | Link 
Midi ring
Mindig ha meglátok valaki ujján egy midi ring-et, megfogadom, hogy legközelebb, ha olyan helyen járok, akkor veszek végre magamnak, mert az az egy darab amim van, nem elég. Természetesen mindig elfelejtem, vagy olyan boltban jut eszembe, ahol nem kapható. Ebay-en jó áron vannak a szimpla egyszerűek és a kicsit érdekesebbek is. 


Link | Link | Link
Nyakláncok:
Minden egyes alkalommal találok újabb nyakláncokat, amik nagyon tetszenek.


Esernyők:
Ma reggel, mikor kinyitottam az esernyőm - természetesen a bejáratról előtte egy óriási csepp szembetalált - láttam, ideje lenne újat venni, szegény esernyőm már nem a legjobb állapotban van. Természetesen ebay-en esernyőket is találni, elhoztam a három kedvencem. A kék felhőssel nagyon szemezek, ilyen esernyővel kevésbé lenne nehéz elviselni az esős napokat.

Telefontokok:
Tavaly mikor megvettem a jelenlegi telefonom nagyon sokat bújtam az ebay-t egy szép tok után kutatva. Akkor nem vettem egyet sem, mert annyi olyan volt, ami tetszett, hogy nem tudtam dönteni és így nem rendeltem meg egyet sem. Most azonban rászántam magam, és bár nem volt könnyű most sem, de sikerült kiválasztani melyiket rendelem meg. Pár kedvencem szedtem össze fent - köztük van a választottam is. Mind ugyanattól az eladótól van, ugyanezek a mintázatúak kaphatóak sokféle márkájú és típusú telefonra, úgyhogy a fenti link az eladóhoz vezet, ha a keresőbe beírjátok a telefon típusát, akkor az eladó árui között fog keresni.



5 megjegyzés

  1. ÚÚÚ az a felhős esernyő nagyon jó! És melyik telefontokot választottad végül? :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ahh, én is annyit kerestem tokot Xperia L-re, de mindig visszatartott valami. Ami tényleg szép annak megvan az ára is, de nemsoká úgyis venni fogok egyet :) én a felső sorban a középsőt és az alsó sorban az elsőt nézegettem, olyan szépek *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A felső sor középsőt rendeltem meg és a legnagyobb vetélytársa az alsó sor első volt :D Hasonló ízlésünk lehet :)) Nem sok tokot lehet rá kapni, ahogy láttam, például olcsókat, mint másokra nem is nagyon, úgyhogy nekem sem hiszem, hogy sok tokom lesz, amit váltogatok majd.. de egy szépre megéri beruházni. :))

      Törlés