Üzemeltető: Blogger.

#6 OOTD - The colour of autumn

 

Bár a Glamour-napi szerzeményeim még nem mutattam, egy outfit-et máris hoztam a ruhás, kiegészítős szerzemények egy nagy részével. A kabát, a pulcsi és a táska is mostani szerzemény, vásárláskor nem is figyeltem fel rá, de szerintem remekül összeillenek. Ezeken kívül igazából még egy nadrágot vettem és ennyi is volt a Glamour-napi ruhás szerzemények. Azért majd videóban is gyorsan megmutogatom őket. 


Az ősz színe nálam egyértelműen a bordó/ borvörös. Az üzletben egyből kiszúrtam az ilyen színű táskákat, eredetileg nem is ezt, de az napi pakolós táskának suliba és munkába járáshoz nem volt elég nagy. Végül ezt is imádom és nagyon tetszik, tényleg sok minden belefér, kézben és vállon is kényelmes hordani, de azért picit mozgatja még a fantáziám, hogy később azt a másik táskát is elhozom. A bordó szín felbukkan még a körmeimen és az ajkaimon, előbbi egy Rimmel lakknak köszönhető, róla lesz majd bejegyzés, utóbbi pedig az Essence matt rúzsai közül a bordó, a 18-as Matt Wanted! árnyalat, róla már olvashattatok a blogon. 

A pulcsi és a jeggings F&F, utóbbi régebbi, de hasonlóakkal most is találkoztam az üzletben, hihetetlen kényelmes, akárcsak a pulcsi. A kabát szintén óriási szerelem. Ne akarjátok megtudni mekkora kínszenvedés volt kabátot találni, egyszerűen nem volt jó egyik sem, mert úgy néztem ki a legtöbben, mint egy szélesvállú bébifóka. Végül besétáltam a Pimkie-be és csodák csodájára találtam két tökéletes kabátot, alig tudtam választani közülük, de végül az győzött, hogy ezt több mindennel és több helyre fel tudom venni, mint azt a másik military stílusú szépséget. 








Pulcsi - F&F
Jeggings - F&F
Kabát - Pimkie
Táska -  Deichmann
Csizma - CCC
Karkötő - Ebay (innen)
Gyűrű -  Promod


Nektek mi a kedvenc színetek?


10 megjegyzés

  1. Csodás ez a bordó szín, nekem is nagy kedvencem :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csini vagy. :) A táska és a körömlakk szuperül áll, és nagyon feldobják a szettet. A hajad is meseszép.
    De ha elfogadsz egy pici kritikát, szerintem ez a farmer nem áll jól. Sokkal vastagabbnak mutatja az egyébként szép lábaidat. Egy koptatás nélküli darab jobb lenne. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igazad van teljesen a koptatásban, eredetileg kevésbé volt koptatott és sötétebb is, de a sok mosástól fakult. :D Egyébként köszönöm, hogy a lábaim a szép jelzővel illetted, de azért alapból elég vaskosak :(

      Törlés
  3. A táska és a kabát nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon elegáns outfit! :) Szép az a pulcsi, a táska színe pedig awwwww :)

    VálaszTörlés
  5. Óó mennyire jó a kabátod! :)))

    VálaszTörlés
  6. Csini a kabátot, és jól áll ez az árnyalat a rúzsból :)

    VálaszTörlés