Üzemeltető: Blogger.

Makeup Revolution mono szemhéjpúder - Illuminate

Ma  a második Makeup Revolution termék tesztjével jövök, konkrétan az Illuminate árnyalatnévre hallgató mono szemhéjpúderrel, ami egy nagyon jól és sokféleképp kihasználható, hétköznapi alapszín. Szinte az összes natúr színeket tartalmazó szemhéjpúder-palettában található egy hasonló árnyalat, de nálam ezek az árnyalatok azok között vannak, amik fogynak leggyorsabban, így nem árthat az utánpótlás egy-egy ilyen mono formájában. Ezért is örültem nagyon ennek a szemhéjpúdernek, illetve mert nagyon kíváncsi voltam, hogyan teljesítenek a Makeup Revolution szemhéjpúderei. Mondhatni döntő volt, hogy rendelek-e majd palettákat vagy sem, amik persze a netes swatchok alapján is igazán meggyőzőek, de azért még meggyőzőbb a saját tapasztalat.


Elsőként, mint mindig, a csomagolást veszem górcső alá. Mint azt már a rúzsnál említettem, a márka azért is tudja olcsóbban adni a termékeit, mert a csomagolásra nem fektetnek túl sok hangsúlyt. Viszont én csakúgy, mint a rúzs csomagolásával a szemhéjpúderével is meg vagyok elégedve. A végén található kis patenttel jól záródik, de könnyű kinyitni. Kb. akkora a mérete, mint a Rimmel szemhéjpúderek vagy az MUA pirosítók, szóval viszonylag nagy, ez engem egy kicsit zavar, hiszen így én inkább egy palettát vinnék magammal utazáshoz, mint ezt. Azonban érdekesség és ezért is plusz pont a Makeup Revolution-nek, hogy több terméket is tartalmaz. Csak összehasonlításképp a hasonló méretű Rimmel mono és MUA pirosító 2,4, az Essence mono 2,6 g, míg ez 3,3 g.



Az árnyalat egy fényes, csillámokat tartalmazó világos pezsgő szín, ahogyan említettem, ez egy remekül kihasználható árnyalat. Lássuk is mikre:
- Önmagában az egész mozgószemhéjra
- Szinte bármilyen színnel kombinálva jól mutat
- Belső szemzug kiemelésére
- Szemöldökcsontra, hogy ki- és megemeljük a szemöldökünk
- Az arccsontra highlighterként, mivel nem tartalmaz túl nagy csillámokat és szépen el is lehet dolgozni

A tartósságáról önmagában nem tudok nyilatkozni, mert mindig szemhéjpúder alappal (Essence Colour ARTs vagy Etude House) használom, amivel egész nap is szépen fennmarad. A pigmentált már önmagában jó, talán pont ezért a szemhéjbázisok már nem nagyon dobtak ezen, inkább csak tartósabbá és elmozdíthatatlanná tették. A lenti képen is láthatjátok, hogy nincs sok különbség, alul az Etude House szemhéjpúder alapozójával, felül pedig önmagában látható. A kép azért picit csalóka, mert nem mutatja olyan pigmentáltnak, mint valójában, de hát ez a világosabb szemhéjpúderek a még annyira komolynak nem mondható géppel való fotózásának az átka.


Összességében tetszik ez a mono szemhéjpúder, van egy hasonló árnyalatom az Essence-től, azt lekörözi minden szempontból. Egyedül azt bánom, hogy még csak pár árnyalatban kapható a Pink Panda oldalán, és azok nagyon hasonlóak, pedig sok szép árnyalat van még belőle, de sebaj ott vannak a paletták. Végre hamarosan ismét fel lesznek töltve a készletek és megrendelhetem a kiszemelteket! 
Puszi,
Nóra

1 megjegyzés