Üzemeltető: Blogger.

Makeup Revolution Amazing rúzs - Crime

Mindenki az Iconic palettákért van oda, amit megértek, de kapható még más csoda is a Makeup Revolution-nél. A hétre már ígértem az egyik Makeup Revolution termék tesztjét, hát el is hoztam, méghozzá a legnagyobb kedvencem a négy termék közül. Annyira gyönyörű ez a szín! Már nagyon régóta vágytam egy ilyen árnyalatra , de egyrészt nem egy szokványos szín, a drogériákban nehezen találni hasonlót, másrészt, ha találni is akár a drogériákban, akár a neten, akkor magasabb áron kapható, mint amennyiért szívesen kísérleteznék, mert ez azért egy bevállalós és rizikós szín, ki tudja látatlanban, hogy hogyan fog állni. Viszont végre van egy hihetetlen jó árú, de jó minőségű és nem csak szokványos színű rúzsokat kínáló márka, így lehet kísérletezni.


A márka azért is tudja olcsóbban adni a termékeit, mert a csomagolásra nem fektetnek túl sok hangsúlyt. Mindennek ellenére nekem tetszik a csomagolása, oké, hogy van ennél szebb külső, de tetszik a minimalitása, a felirata pedig rose gold. Már a hasonló megoldású MUA rúzsoknál is tetszett, hogy a tetején van egy kis átlátszó rész, benne a termékkel, ez nagyon praktikus, hiszen könnyen megtaláljuk a többi rúzs között. Nekem ez a megoldás jobban tetszik, mint mikor egy (jó esetben) hasonló árnyalatú árnyalatnévvel ellátott matrica van a tetején. A kupakja jól záródik, de azért nem esküdnék meg rá, hogy nem nyílik ki a táskában, így nem árthat az elővigyázatosság.



Az árnyalat nagyon különleges, a lila és a rózsaszín közötti, idén nagyon trendi, hiszen az év színe a radiant orchid, azaz ragyogó orchidea lett, ami ugyan lilásabb, de attól még a lilás ajkak menők idén. Kísérletezésnek a lila ajkak irányába tökéletes, hiszen mégsem teljesen lila. 

Mikor elsőnek felkentem nem tűnt krémesnek, keményebb állagú volt, mint amit megszoktam, de a következő használat után már sokkal kellemesebb volt, gondolom a külső réteg volt csak ilyen. Az ajkakra felkenve nagyon kellemes érzés. Jól pigmentált, nekem pigmentáltabbak az ajkaim, így azért szeretek kétszer áthaladni a rúzzsal, hogy tényleg teljes fedést kapjak. Ami nagyon meglepett, hogy egész napos viselés alkalmával sem szárít, egész nap hidratált marad alatta az ajkunk. A tartóssága az amiben gyengébben teljesít, nem mondanám rossznak, de nem is kiemelkedő. Evést-ivást nem igazán bírja, ilyenkor én mindig újra is szoktam kenni, emiatt, hogy hány órát bír ki nem igazán tudom, hiszen két, max. három óránként mindig iszok. 



Összességében teljesen beleszerettem! Számomra tökéletes ez a rúzs, a tartóssága lehetne jobb, de engem nem zavar, hogy 2-3 óránként fel kell frissítenem. Biztos vagyok benne, hogy nem ez az utolsó Makeup Revolution rúzsom, tuti megrendelem majd valamelyik még ennél is lilásabb árnyalatot, az Enchant-ot vagy az Encore-t, illetve húz a szívem egy mélybordó árnyalatért is. 

Ha megtetszett a rúzs megrendelhetitek a Pink Panda webshopból, az ára hihetetlen kedvező, mindössze 690 Ft-ba kerül. Figyelem a rúzs Scandalous Crime néven van a webshopban, már szóltam Esztinek, majd ki is lesz javítva sima Crime-ra, a Scandalous Crime árnyalatnév ugyanis a Scandalous limitált kiadás egyik hasonló árnyalatú rúzsának a neve, ami a Pink Panda oldalán nem kapható. 

Nektek, hogy tetszik ez a rúzs? Esetleg valakinek megvan valamelyik árnyalat?
Puszi,
Nóra

13 megjegyzés

  1. Imádom az ilyen élénk színeket, nagyon tetszik ez a rúzs :)

    VálaszTörlés
  2. De gyönyörű színe van *.* ♥

    VálaszTörlés
  3. Jól áll neked ez a szín, és szerintem nyugodtan próbálj ki lilább árnyalatokat is. :) Nagyon szép a színe, és mostmár még jobban gondolkodom azon, hogy ezt is megrendeljem a Pink Panda oldaláról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, biztos kipróbálok majd egy levendulás árnyalatot és szerintem 690 Ft-ért nagyon megéri!

      Törlés
  4. Csodás színe van! Szerintem jól áll Neked, tessék ilyen üde színeket használni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igenis! Bár örök életemre szerintem a vörös rúzs lesz az igazi :)

      Törlés
  5. Csodálatos színe van, nagyon megfogott! :)

    VálaszTörlés
  6. Látom nem csak nekem lopta a szívembe magát ez a rúzs! :)

    VálaszTörlés
  7. Szuper jó színe van, nekem is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép, nekem is van a "Divine" árnyalatban. Bár az egy icipicit szárít,de a s narancsos színért teljesen megéri.:) Nekem sikerült levennem azt a kis kupakot és van benne rúzs. De azért megszenvedtem vele.:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt az árnyalatot én is kinéztem magamnak! :) Én inkább hagytam a kupakot :D

      Törlés
  9. Nagyon szép színe van, az ára is szuper a többi rúzshoz viszonyítva! Köszi a tippet :)

    VálaszTörlés