Üzemeltető: Blogger.

Etude House Proof 10 Eye Primer

Nem is olyan régen írtam egy szemhéjalapozóról, méghozzá az Essence Colour ARTs szemhéjalapozójáról, amit sajnos most kivonnak a forgalomból. Amim van nem tart majd örökké, úgyhogy gondoltam keresek egy utánpótlást. Nem kellett sokat keresnem, mert az Etude House szemhéjalapjáról már rengeteg jót olvastam, nem is volt kérdés, hogy majd megrendelem egyszer. Ez az "egyszer" nemrég érkezett el, végre rászántam magam a rendelésre az utánpótlás keresése nyomán. Már láthattátok a kedvences videómban, tehát sejthetitek, hogy imádom, de mindenképp megérdemel egy teljes bejegyzést, úgyhogy most be is mutatom, nekem hogy vált be.

A csomagolása tetszik, bár én a kupakját rövidebbre terveztem volna, mert akkor kisebb helyen is elférne, de más gondom nincs vele. Az applikátora tetszik, ha szeretnénk akár csak vele is fel tudnánk kenni a szemhéjalapot, én azonban megszoktam, hogy az ujjaimmal dolgozom el az ilyen termékeket, ezért csak a felvitelre használom az applikátort. Egyszerre nagyon kis mennyiséget kell csal fel vinni, így sokáig elég lesz majd. Felvitel után egyből lehet rá felvinni a szemhéjpúdert, ezt azért jegyeztem meg, mert az Essence Colour ARTs szemhéjalapozója nekem mindig jobban működött, ha vártam egy kicsit. A színeket gyönyörűen felélénkíti - még a kevésbé pigmentáltakat is, kihozza belőlük a maximumot.


Igyekeztem különféle szemhéjpúdereket hozni pigmentáltság, finish és márka szerint. Bal oldalon láthatjátok őket alap nélkül és jobb oldalon az Etude House szemhéjalapjával.
A szemhéjpúderek amiket használtam: MUA Undressed paletta matt sötétebb barnája(shade 5) és arany csillámos barna szemhéjpúdere (shade 8), Alverde trio szemhéjpúder burgundi színe (ez az alsó és felső képen is látszik), Essence Quattro 01 XOXO fémes csillogású lila színe, Sleek Vintage Romance paletta Romance in Rome árnyalata (nekem ez működik legkevésbé a paletta színei közül, sosem érvényesül igazán a kék szín, de ahogy a lenti képen látszik az alappal már megszűnt ez a problémám ). 



24 óra tartósságot ígér. Sosem volt még rajtam smink 24 órán át, nem is szeretném tesztelni ekkora időintervallumon. Egész napon át szépen bírja, megtartja a smink összképét, nem mosódnak össze a színek, nem kenődnek el, a színük ugyan fakul nap során, de messze nem annyira, mint alap nélkül vagy más szemhéjalappal.

Az ára 6-7$ között van, ahonnan rendeltem ott 6,14$ volt, ezért a pénzért 10 ml mennyiségű terméket kapunk. Innen rendeltem, ebben az eladóban teljes mértékben megbízom, viszonylag gyorsan ide is ért, kb. két hét alatt, a szállítás ingyenes volt és még egy kis mintát is küldött a csomagban.

Ti használtok szemhéjalapot és ha igen milyet?
Puszi,
Nóra

11 megjegyzés

  1. Ki kellene próbálnom az Etude House termékeket. :D Én most Catrice-t használok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sok jónak tűnő termékük van, biztos én is kipróbálok majd még más termékeket is tőlük!

      Törlés
  2. Hétköznapokon csak tusvonalat húzok, szemhéjpúdert amikor használok akkor nekem simán elég a korrektor...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsés vagy! Nekem mindig kell, még ha csak tust húzok csak akkor is, mert szeretek egy bőrszínű szemhéjpúdert feltenni és ahhoz pedig nekem kötelező az alap.

      Törlés
  3. Van egy Benefit szemhéj alapom, de magához a márkához képest többet vártam volna tőle. Inkább korrektorozok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem olvastam sok jót a Benefit szemhéjalapjáról, pedig olyan sok jó termékük van. A korrektor szupi megoldás, de sajnos nem nekem :D

      Törlés
  4. Nem vagyok hatalmas primer fan, de ez jól hangzik :) Az ingyenes szállítás nálam amúgyis hatalmas plusz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyra szoktam értékelni az ingyenes szállítást :D

      Törlés
  5. Már régóta szemezek ezzel a termékkel, de még van az Artdecoból, ha az elfogy vagyis még kicsivel előtte :) időben megrendelem ezt, mert elég jónak tűnik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam az ArtDecosra is, hogy kipróbálom, de ennek jobb az ára :D

      Törlés
    2. Igen sajnos az elég drága, de szerencsére lassan fogy, pedig napi szinten használom :)

      Törlés