Üzemeltető: Blogger.

Új kinézet!


Az év kezdetével újítottam meg a blog külsejét, és most is 2017 első napjaira terveztem, de az ingyenes sablon sajnos teljesen széthullott, így lépnem kellett, két hétre egy alap blogger sablont állítottam be. Megfogadtam, hogy ingyenes sablont többet nem használok, és mivel a párom ért a HTML kódokhoz, úgy döntöttünk, hogy közösen készítünk egy saját kinézetet. Ehhez viszont idő kell, és pár héten belül biztosan nem lenne kész, én pedig nagyon nem szerettem az alapsablont, úgyhogy elkezdtem keresgélni immáron fizetős, de azért mégsem túl drága sablonok után.

Etsy-n vettem meg végül ezt az igazán letisztult és elegáns pasztell sablont, amit most nagyon szeretek. A blogomhoz szabni is egy álom volt, talán ilyen gyorsan kinézetet még sosem cseréltem. Hozzá kell mondjuk tenni, hogy sok mindent a régebbi sablonból át tudtam emelni, pl. az oldalsáv elemeit, így azokra ismételten nem kellett már időt szentelni.

A fejléc napokig készült és alakult, több ötletem is volt, amelyeket mind végigpróbálgattam. Bár pont egy újonnan talált betűtípusból indultam ki, a felirat betűtípusain még azután is módosítottam, miután már azt hittem, hogy kész van. A sablonnal nem igazán illett össze az eredeti betűtípus, így a fancybb betűtípust egy teljesen egyszerűre cseréltem.

Egyelőre nem tudom meddig lesz fenn ez a kinézet, mert jelenleg ezzel nagyon meg vagyok elégedve, de közben szeretnék is sajátot. Majd meglátom.

Nektek hogy tetszik az új kinézet?

4 megjegyzés

  1. Ismét nagyon igényeset sikerült összeraknod, szerintem a fejléccel megérte dolgoznod, mert nagyon szép! :)
    Gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép és letisztult, illik hozzád :)

    VálaszTörlés