Üzemeltető: Blogger.

H&M és Born Pretty Store szerzemények


Mostanában érkezett egy újabb Born Pretty Store csomagom csodás kiegészítőkkel és a H&M-ben is beváltottam a Cosmopolitan decemberi számához járó 20%-os kedvezményt nyújtó kártyát és a feliratkozásért egy termékre járó 25%-ot. Ezeket a szerzeményeim mutatom meg a mai bejegyzésben. Közben elkezdődtek a leárazások, többek között a H&M-ben, és egy várakozás alkalmában becsábultam ismét és vettem is egy körsálat és egy kabátot, ezeket valószínűleg majd a jövő hét folyamán outfit-ben láthatjátok, mert már nem akartam a videót újra venni.


A kiegészítők közül a holdas karkötőt (link) már láthattátok is outfitben (#8 OOTD -  Interstellar & Moon), sokan meg is dicsértétek. Én is nagyon szeretem, mert kis egyszerű, így nem nyom el semmilyen ruhát, kecses és szinte bármihez passzol. A második kiegészítő egy érdekes darab, sokáig nézegettem az ilyen karláncokat (nem is tudom pontosan mi a nevük), és örülök, hogy végre egyet magaménak tudhatok (link). Imádom a gyöngyös dolgokat, van már gyűrűm, karkötőm és nyakláncom is, így nem meglepő, hogy egy ilyen darabra esett a választásom. Az utolsó kiegészítő a csomagból egy gyönyörű hajpánt (link), ez még a levelesnél is jobban tetszik. Remek kiegészítő elegánsabb alkalmakra, de a csajosabb, kicsit elegánsabb ruhadarabokkal a hétköznapokon is szívesen viselem majd. 


A H&M-es szerzemények közül egyértelműen a zöld csipkeruha a kedvencem. Imádom a csipkeruhákat és hiába van már itthon három, első látásra beleszerettem. Az ára miatt kerülgettem egy ideig, de pont jól jött a 25%-os kupon. Az hogy  van három másik, nem mondanám, hogy visszatartott, hiszen azok más szabásúak, másmilyen a csipke rajtuk, más színűek és sokat hordom azokat is. Két kardigánt szereztem még be, egy viszonylag vékonyat, de egy jó meleg kabáttal felvehető télen is, és egy jó vastag igazi téli pulcsit. Amit a csipkeruha mellett szintén kerülgettem már egy ideje az a hosszú, térd fölé érő kötött zokni. Kerestem ilyet mindenhol, de csak a H&M-ben találtam, és amikor találtam is, pont nem volt csak valami világos vajszínben, én pedig sötétet szerettem volna. Most szerencsém volt, ahogy álltam sorba a kasszánál pont oda voltak felakasztva és ez volt az utolsó darab.






Ti miket vásároltatok mostanában?



3 megjegyzés

  1. Gyönyörű a csipkeruha, nem csodálom hogy nem bírtál ellenállni neki. A barna kardigánnal pedig én is szemezek már egy ideje.

    VálaszTörlés
  2. Az a ruha valami eszméletlen szép!!! Valami hasonlót én is elfogadnék, igazi karácsonyi ruci :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már el is terveztem én is, hogy karácsonykor ezt viselem majd :)

      Törlés