Üzemeltető: Blogger.

DIY Ajakdúsító ajakradír és színezett ajakápoló


A hideg időben fokozottan kell figyelnünk az ajkainkra, hiszen könnyen kiszáradhatnak, kicserepesedhetnek. Még augusztusban - erről árulkodik az egyik kedvenc mezei virágom is - készítettem egy DIY videót egy dúsító ajakápolóról, ami a fahéjnak köszönhetően mellesleg karácsony illatú, és egy színezett ajakápolóról. Valamiért eddig nem láthattátok, most hogy nagyon fontos az ajkaink megfelelő hidratálása és radírozása, ahhoz hogy puhák maradjanak, gondoltam nagyon is aktuális és nekiálltam megszerkeszteni a videót és a képeket, ezekről a nagyon egyszerű pár hozzávalóból álló ajakra való termékekről.



Hozzávalók:
- Kristálycukor
- Fahéj
- Méz

A kristálycukor gyengéden radírozza, míg a méz táplálja és puhábbá teszi, a fahéj pedig dúsítja az ajkaink. Csodát azért nem kell várni tőle, de én láttam egy kis különbséget. Ha ajakdúsító szájfény előtt használjuk még jobb eredményt érhetünk el, mintha a két dolgot külön használnánk. Fahéj helyett egyébként a fahéjolaj is ugyanolyan hatékony, ha nem hatékonyabb.


Hozzávalók:
- Kókuszolaj
- Rúzs(ok)

Mindössze két hozzávalóból tápláló ajakápolót készíthetünk. A kókuszolajról szóló videómban már meséltem róla, hogy mennyire jó a kókuszolaj a haj és a bőr hidratálása mellett az ajkaink hidratálására is. Mellé már csak a kedvenc színű rúzsunk kell kiválasztani, vagy akár több rúzst is használhatunk egy új szín kikísérletezéséhez.  A hozzávalókat csak meg kell olvasztani és összekeverni.




1 megjegyzés