Üzemeltető: Blogger.

Szeptemberi szerzemények


Augusztusban és szeptemberben igyekeztem nem sokat vásárolni, úgy voltam vele, majd a Glamour-napokon vásárolok, de azért becsúszott pár dolog. Például egy őszi cipőre sürgősen szükségem volt és kaptam is pár dolgot, most ezeket láthatjátok.




Csatlakoztam a  a Born Pretty Store blogger programjához, így választhattam pár dolgot az oldalukról. A választásom három ékszerre esett, az első ez a gyönyörű statement nyaklánc, ami nekem kissé ilyen indiános hangulatot áraszt. Több színben is kapható, a zöld mellett pirosban, de szerintem már kékben is láttam valahol. Élőben is pont olyan, mint az oldal képein, egyáltalán nem csalódtam benne.
Link
4,78 $



A második ékszer egy gyönyörű hajba való, amikkel már régóta szemeztem, de mivel az eddig próbáltak annyira nem álltak jól eddig, nagyon féltem tőle, hogy hogyan állna. Szerencsére ez az arany színű leveles darab szerintem jól áll a hajamban. Az egyszerű kontyokat és a simán összefogott hajat is remekül feldobja, imádom! Egy apró hibája volt, nem voltak elég jól összenyomva a kis karikák, amik a leveleket összefogják, így elsőre mikor kipróbáltam szétjött, viszont  most, hogy mindegyiket összeszorítottam egy csípőfogóval, már semmi baj vele.
Link 
3,49 $



A harmadik ékszer pedig egy ujjperc gyűrű, ami a kis egyszerűsége ellenére óriási kedvencem lett, biztosan rendelek majd belőle még, mert akár halmozva vagy több ujjon egyszerre is remekül néz ki.
Link
0,99 $




A barátomtól két Batman-es holmit is kaptam mostanság, bár ha nem tőle kapom is megvettem volna magamnak őket. A pulcsi a sheinside.com-ról van, és épp akciós 17,68 $ 22,67 $-ról, ráadásul az első rendelős kuponnal még olcsóbban lett az enyém. Amikor még én rendeltem a szürke szín mellett kapható volt fehérben is, mostanra azonban valószínűleg elfogyott, mert már levették az oldalról. Picit tartottam az anyagától, de nagyon kényelmes, kellemes puha anyagból készült és nincs semmi gagyi hatása. A póló pedig a New Yorker-ből van, kicsit rövidebb oversized fazon. Ennek az árára nem emlékszem, mert csak egy pillantást vetettem a cimkére mikor megkaptam, hogy ugye nem költött a pólóra, és így rám túl sokat, olyan 2500-3000 Ft körül volt.
Link 
17,68 $ (22,67 $)



Fenn már említettem, hogy szükségem volt egy őszi cipőre, ugyanis a legtöbb ilyen cipőm kinyírtam mostanság. Elég sok boltot végigjártunk, de nem igazán találtam olyat, ami igazán tetszett volna, végül emlékeztem, hogy a CCC katalógusában nagyon tetszett egy cipő. Azt végül meg is találtam a boltban, de az én lábamon kevésbé állt jól, mint a modellén az újságban, így tovább keresgéltem míg meg nem láttam ezt a cipőt. Telitalálat és már csak pont egy darabot találtam ebből a színből és méretből. 9990 Ft-ért kapható és a fekete mellett barna és egy világosabb, talán bézs színben is.



Miket vettetek mostanában vagy ti is a Glamour-napokra vártatok?

2 megjegyzés

  1. Jaj, hát a Batmanes cuccok!!! A gyűrű is nagyon tetszik, és remélem, szettben is láthatunk majd néhány darabot együtt :-)

    VálaszTörlés