Üzemeltető: Blogger.

#7 OOTD - Batman returns


Batman visszatér nemcsak a filmben, hanem az outfit-ben is. Ha az előzőt még nem láttátok volna, akkor ide kattintva megtekinthetitek. A középpontban egyértelműen a pulcsi áll, amit nagyon szeretek mióta megvan, pont ideális az őszi időre, nem túl vastag, de azért melegít. Csípősebb őszi napokon, mint a mai azért 10-15 perc után már hiányzik a kabát. Legtöbbször nadrággal hordom a lazább, kényelmesebben öltözős napjaimon, de most elővettem a szoknyáim és amelyikkel gondolatban jól mutatott azt felpróbáltam. Győztesként pedig ez a fekete H&M-es darab került ki. Az ékszereket nem vittem túlzásba, csak egy fekete geometriai nyakláncot kaptam fel. 








Pulcsi - Sheinside (link)
Szoknya - H&M
Nyaklánc - ebay (link)
Harisnya - Takko Fashion
Cipő - CCC

Hogy tetszik az összeállítás? 


5 megjegyzés

  1. Nem tudom miért, de nekem ez az összeállítás sokkal jobban tetszik, mint az előző. (Természetesen az is nagyon jó) Muszáj megjegyeznem, hogy a negyedik kép baromi jól sikerült, nagyon szép vagy rajta :) Szerintem nyugodtan beállíthatnád a facebook oldaladon profilképnek, a mostanin még úgyis a "régi" hajad van. :) (Bocsi a rossz megfogalmazásért, csak nagyon fáradt vagyok:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Gondoltam én is rá, mikor válogattam a képeket, hogy jó profilkép lenne, majd szerintem le is cserélem :)

      Törlés
  2. Annyira jó ez a pulcsi és nagyon csinos kis szettet raktál össze.

    VálaszTörlés
  3. Szia itt is:)
    Mennyire vagy megelégedve a sheinside-dal? rengeteg youtubosnál láttam, h rendeltek tőlük...én egyszer próbálkoztam, de sajna igen csak mellé fogtam...most viszont ingyenesen szállítanak ki, szóval csábít a dolog, hogy őszre beruházzak pár pulcsit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én ezt az egy pulcsit rendeltem eddig tőlük, úgyhogy sok tapasztalatom nincs, ezzel meg vagyok elégedve nagyon, pedig kép alapján féltem picit tőle. Láttam már, hogy valaki mellényúlt, mert nem olyat kapott, ami a képen volt. Ha vannak bloggerek általi képek azokat érdemes inkább nézni, mint a modellekről készült fotókat. És ezenkívül érdemes lehet még figyelni az anyagot a leírásban, mert abból talán lehet következtetni, ha nem teljesen azt küldik, ami a képen van, vagy amire ugye számítanánk.
      Most, hogy felhívtad a figyelmem az ingyenes szállításra, lehet körülnézek én is :)

      Törlés