Üzemeltető: Blogger.

Gift swap


Stílus és egyéb Rami kezdeményezésére idén nem csak karácsonykor ajándékozzuk meg egymást a bloggerinákkal a blogkarácsony keretein belül, ami ugye tavaly indult Iluss szervezésében, hanem már most így ősz elején is. Mikor ezt megláttam nagyon megörültem, nem is volt kérdés, hogy jelentkezzek, ugyanis nagyon élveztem a blogkarácsonyt, a vásárlást, csomag összeállítását, illetve a kapott csomag bontogatását. Nekem Nóri(Nera) küldött csomagocskát, aki a Nera's room blogot szerkeszti, én pedig Laurának, plaura99-nek állítottam össze és küldtem csomagot. Na de akkor lássuk is egyesével, hogy miket kaptam!

A csomagban három termék lapult és egy aranyos kis kártya, ami a kis tavaszi hangulatával kicsit feldobott, ebben a "csodálatos" időben. Ne értsetek félre nincs bajom az ősszel, amíg nem esik és nincs köd és pára. A legelső termék amit kaptam, egy Lovely körömlakk, méghozzá a Gloss Like Gel vonalból a Nr. 345-ös. Ez egy nagyon különleges szín, engem leginkább olajfoltra emlékeztet. Attól függően, hogy hogy esik rá a fény lila, világos és sötét kék, illetve zöld színekben pompázik, a képek sajnos nem igazán adják ezt vissza. Igazán őszies, télies hangulatot áraszt, szerintem sokat fogom viselni őket mostanában a körmeimen. A Lovely lakkjait egyébként nagyon kedvelem, mert jó minőségűek.



A második termék egy rúzs volt, méghozzá a Maybelline Color Sensational 125 Shimmer pink elnevezésű rúzsa. Ez egy világos, csillámló, nevével ellentétben inkább nude árnyalat, mint rózsaszín. Ahogyan Nóri is írta a kis levélkében, valószínűleg ez a rúzs a komfortzónámon kívül esik, és teljesen igaza is van. Magamtól nem esett volna rá a választásom, se a színe miatt, sem a csillámok miatt, de hátha mégis beválik! Egyelőre még ajkakon nem próbáltam, így nem tudom, mennyire tetszik majd magamon, viszont a swatch-on szép színe van. Arra gondoltam, ha esetleg úgy nem jönne be, hogy csak ezt viselem az egész ajkaimon, akkor más rúzs felé, vagy esetleg highlighter-nek működhet.





Végezetül pedig egy Rimmel Extra Super Lash Lash Building spirált kaptam 101 Black Black árnyalatban, amit Nóri is nagyon kedvel, és tiszta szívvel ajánl. Nagyon kíváncsi leszek rá, mert bár már találtam igazán jó spirálokat, úgy vagyok velük, mint a hajra való termékekkel, imádok kísérletezni és hátha találok még jobbat. Rimmel spirált még nem próbáltam, így különösképp örültem ennek a terméknek. A keféje sörtés, amiket jobban kedvelek és elég kicsi, kúp alakjának köszönhetően mindenhová szépen odafér.



Nagyon szépen köszönöm a csomagot Nórinak Eddig még egyiket sem próbáltam ki, de már nagyon várom, hogy milyenek lesznek majd használatban. A szempillaspirál és a lakk telitalálat, a rúzzsal pedig össze kell barátkoznom - remélem sikerül. 



Nézzétek meg mit kaptak a többiek!

8 megjegyzés

  1. A rúzs és a lakk nagyon tetszenek. :)

    VálaszTörlés
  2. Hogy nem vettem észre ezt a színt a Lovely kínálatában eddig? Pedig imádom ezeket a lakkokat!

    VálaszTörlés
  3. Jaj, az a duokróm csoda valami meseszép. :) Emlékeztet az Essence szortimentjéből is egyre, de ez talán világosabb kicsit annál. :)

    VálaszTörlés
  4. Mennyi szépség! A lakk nekem is megvan, nagyon szép felkenve! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem egy hasonló lakkom van csak az essence márkából igazi őszi darab :)

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy azért tetszik. Remélem a rúzzsal sikerül megbarátkoznod, mert szerintem jó állna, ezért is vettem ezt. :)

    VálaszTörlés