Üzemeltető: Blogger.

#3 OOTD - Stripes & Scuba skirt


Itt a szeptember, így lassan ideje lesz elővenni a melegebb darabjaink, pulcsikat, lenge kabátokat, harisnyákat és zárt cipőket. Így tettem én is, ugyan az outfit-et még augusztusban fotóztuk, de épp egy esős  hűvösebb napon, amikor délutánra azért szerencsére kisütött a nap.

Nagyon kedvelem ezt a H&M szoknyát, de nyáron nem szívesen hordtam, ugyanis így, hogy a derekamig felhúzom, elég rövid, nekem legalábbis ez már a túl rövid kategória és nem érzem kellemesen magam benne. A hűvösebb idővel azonban biztosan sokat fogom hordani, mert egy fekete harisnyával már minden feszengés elszáll, kivéve ha szeles az idő, mert akkor vigyázni kell, nehogy felreppenjen a szoknya alja. A farmer kabátom szintén óriási kedvenc, szinte mindig ezt kapom fel, ha hűvösebb az idő. Ha mintákról van szó, akkor a virágmintás dolgok után a csíkos dolgok a kedvenceim, egy csíkos F&F pólót és egy csíkos F&F vászoncipőt kaptam ki a szekrényből. Az outfit összességében elég diáklányosra sikerült, nem direkt volt, de pont jó, hogy így sulikezdéskor tettem ki.









Csíkos felső - F&F
Farmer kabát - C&A
Szoknya - H&M
Harisnya -  Tezenis
Cipő -  F&F
Karkötők - Promod


4 megjegyzés

  1. Klassz lett! alig vártam az őszt, imádom a harisnyákat!:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Én a fekete harisnyákat imádom, mert karcsúsítják optikailag a lábakat :D

      Törlés
  2. Csini vagy Nóri! :) A farmer kabát nagyon tetszik, régóta szeretnék már egyet, de sajnos én még sehol nem láttam normálisat :( Gondolom nem mostanában vetted, ugye? :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Barbi! Még tavasszal vettem :/ én is sokáig kerestem mire találtam.

      Törlés