Üzemeltető: Blogger.

Szerzemények - Kiegészítők ebay-ről


A másfél héttel ezelőtti eBay szemlés bejegyzésben már említettem, hogy rendeltem néhány dolgot, mostanra szerencsésen megérkezett minden. Nagyon meglepődtem mikor hozta a csomagot a postás, ugyanis kb. két és fél hét alatt megérkeztek, ennyire hamar a Kínából érkező csomagok még sosem jutottak el hozzám. Fent már láthatjátok, hogy miket rendeltem - mindet egytől-egyig imádom - de a tovább után még képeket, az árukat és linkeket találtok, azoktól az eladóktól, akiktől rendeltem, illetve a videót, amit készítettem is betettem a bejegyzés végére. 

Kristályos nyaklánc - 5,14$ (Kapható több színben is)

Gyöngyös nyaklánc - 4,49$

Virágos fehér óra - 1,91$(kapható több színben is)

Rosegold óra - 4,05$ (kapható aranyban és ezüstben is)

Cicás napszemüveg - 1,81$



Mindennel, amit rendeltem meg vagyok elégedve, egyikben sem kellett csalódnom, azt kaptam, amire a képek alapján számítottam. Egyelőre még nem tudtam kitalálni, melyik a kedvencem, mert mindet imádom! Nektek? 

 Ti rendeltetek mostanában ebay-ről? 

8 megjegyzés

  1. Iszonyat mérges vagyok, mert a két hasonló órám lassan két hónapja sehol sincs.... Már jeleztem az eladóknak, de semmi válasz. :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam is rád miközben kitettem, hogy megérkezett-e már a rendelésed. Ügyet indítottál? Mert akkor gázabb ha nem jelez, mmint az ő részéről.

      Törlés
  2. A gyöngyös nyaklánc tetszik legjobban :) Nekem egy bikini tetszett meg nagyon Ebay-n és a bolti árakhoz képest az ára is nagyon kedvező, de pont a szállítási idővel van a problémám, mert hozzám is min. 4 hét általában míg megjönnek a dolgok és addigra már vége a nyárnak is :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tavaly én is kinéztem egy rojtos bikinit, de pont én is emiatt nem rendeltem meg. Talán majd jövő tavasszal előre gondolkozom és akkor időben még nyár elejére megérkezik :)

      Törlés
  3. A gyöngyös nyakláncot én is megrendeltem :) Ilyen sima rosegold órám már van, most olyat szeretnék, ami köves, hogy legyen egy elegánsabb is belőle :)

    VálaszTörlés