Üzemeltető: Blogger.

Két kedvenc szempillaspirálom


Egyre jobban középpontba kerülnek nálam a szempillák, főleg azért, mert így nyáron a forróságban általában csak korrektort, púdert és szempillaspirált használok. Mivel tehát mást a szemeimre nem használok, mint szempillaspirált, fontos, hogy ez az egyetlen termék kiemelje a szemeim, nyitottabbá és hangsúlyosabbá varázsolja a tekintetem, a legtöbbet kihozza a pilláimból. Ma a jelenlegi két kedvenc spirálom mutatom meg. Sorrendet köztük nem igazán tudnék állítani, mert mindkettő tényleg nagyon jó, de másban erősek.

Az egyik kedvencem a Max Factor Clump Defy spirál. Nem indult felhőtlenül a kapcsolatunk, az elején óriási csalódás volt, nagyon sok blogon találkoztam vele és sokak kedvence, de nekem első néhány használatkor nem jött be. Nem tette azt a pilláimmal amire vágytam, túl sokat vett fel a kefe, amit szintén nem kedveltem szilikonos mivolta miatt. Azért használgattam, de elég sokat mellőzve is volt, míg nem egyszer valahogy a kezembe került a reggeli sminkelésnél. Felkentem és beleszerettem! Nem tudom pontosan mi történhetett, lehet az, hogy már elég festék elfogyott belőle és így nem vett fel annyit a kefe, majd nem is került túl sok a pilláimra, vagy lehet kicsit már elkezdett száradni a festék, vagyis minimálisan sűrűbbé válni és emiatt lett jobb, igazából nem is nagyon érdekel, a lényeg, hogy működik és jobban, mint a legtöbb eddigi spirálom.

A másik a Maybelline The Colossal Go Extreme Volume szempillaspirál, ami talán a legújabb Maybelline spirál, nem vagyok 100%-ban biztos, lehet kijött azóta újabb. Nekem a vízálló változat van meg, mert direkt nyári spirálnak vettem, de már most tudom, hogy majd megveszem a sima verziót is.

Csomagolás:
Max Factor Clump Defy: A csomagolása dundi, csajos, lilás rózsaszín, egy kicsit lehetne mondjuk vékonyabb, mert nem fér a sminktárolóm kis fiókjaiba mellé egy másik spirál, de elnézem neki.

Maybelline The Colossal Go Extreme Volume: Szokásos Maybelline szempillaspirál csomagolás. Ez is elég vaskos, szinte egyforma nagyságúak.

Kefe:
Max Factor Clump Defy: A keféje, ahogyan már említettem szilikonos, az egyik oldala egyenes, míg a másik ívelt. A ki szilikonsörték a kefén elég kicsik, ahogyan maga a fej is a legtöbb spirálhoz hasonlítva.

Maybelline The Colossal Go Extreme Volume: Nagy, dundi, a vége felé vékonyodó, sűrű sörtés keféje van, aminek a használatát meg kell szokni, ugyanis elsőre, aki nincs hozzászokva a nagyobb kefékhez, könnyen összekenheti magát.



Hatás:
Max Factor Clump Defy: Egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon szépen szétválasztja a szempillákat, csak sok réteg használata után tudunk nagyon természetellenes/ póklábpillákat elérni, emellett szépen íveli és hosszabbítja a pillákat. Amiben gyengébb az a dúsítás.

Max Factor - Bal: spirál nélkül ,Jobb: spirállal
Maybelline The Colossal Go Extreme Volume: A nevének eleget téve gyönyörűen dúsít, azt hiszem az eddigi spiráljaim közül a legszebben végzi ezt. Íveli is a pillákat és az ív, amit reggel elérünk vele egész jól megmarad egész napon át. Hosszabbítja is a pillákat, kevésbé ugyan, mint a Clump Defy. Ennek a spirálnak a gyengesége, hogy több rétegben már összetapasztja a pillákat, óvatosan kell vele bánni.

Maybelline - Bal: Spirál nélkül, Jobb: spirállal
Tartósság:
Max Factor Clump Defy: Tartós, nem pereg le a nap folyamán. Az én szemem néha-néha könnyezik a széltől és naptól, ezt nem igazán bírja, egy kicsit elkenődik, főleg hogy ilyenkor törölgetem folyton a szemem.

Maybelline The Colossal Go Extreme Volume: Ebből ugye egy vízálló verzióm van. Nagyon tartós, tényleg vízálló, volt, hogy elfelejtettem lemosni és úgy zuhanyoztam, el sem mozdult, a nyári forróságot, strandot, könnyeket is bírja.

Összességében mindkettőt nagyon szeretem, de más miatt. A Clump Defy-t főként amiatt, hogy jól hosszabbítja és szépen szétválasztja a szempilláim, a The Colossal Go Extreme Volume-ot pedig amiatt, hogy gyönyörűen dúsít. Nekem egyébként, ha szempillaspirálokról van szó, a drogériás márkák közül legjobban a Maybelline és a Max Factor spiráljai váltak be, a 3-5 helyen is ezen márkák spiráljai állnak.

Nektek melyik a kedvenc spirálotok? Mit kerestek főként a szempillaspirálokban?

4 megjegyzés

  1. Én is mindkettőt szeretem, a Clump Defy a fő kedvenc, mert nálam inkább a szétválasztás a legfőbb szempont. A Maybelline-nel kellett egy kis gyakorlás, mire megszoktam a keféjét, de örömmel konstatálom, hogy mostanában már egyre ritkábban kenem magam össze vele. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh igen ez kimaradt fenntről, én is össze-összekenem vele magam, de én is egyre kevesebbet :D Úgy vagyok vele, hogy megéri az a pár másodperc amíg letörlöm :)

      Törlés
  2. ugyan így jártam én is ezzel a maybelline spirállal, megvettem a vízállót, fesztiválozáshoz, mert olyan sok jót hallottam/olvastam róla... nem gondoltam, hogy valami felül tudja múlni a kedvenc spirálom (szintén maybelline, a smoky eyes megoldás), de mégis. imádom imádom és imádom!! végigcsinálta velem a voltot és a soundot is, az utóbbi bővelkedett esőben, az előbbi meg izzadásban, szóval megvolt a próba, és csodával határos módon helytállt :3 én már meg is vettem a sima verziót, mert amúgy annyira nem kedvelem a vízálló sminkeket, szóval a lényeg, hogy télre is szép pilláim lesznek, juhéé :))
    a clump defy-t még sose próbáltam, és csábít is.. csak eddigi tapasztalataim szerint nekem - vagyis inkább a pilláimnak :D - a szilikon kefe nem fekszik, de rajtad gyönyörűen működik mind a kettő! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Clump Defy előtt én sem kedveltem a szilikon keféket, sőt még miután elkezdtem használni is szoknom kellett, de aztán nagyon megszerettem. Más spiráloknál még most sem annyira kedvelem, de a Clump Defy-nál igen :D

      Törlés