Üzemeltető: Blogger.

#6 Instamix - Június


A cím alapján gondolhatnátok, hogy valami újdonságot láthattok, de nem, csak a 'Hónapom képekben' sorozatot átneveztem Instamix-é, szerintem sokkal jobban hangzik. A néven kívül tényleg semmi nem változott, az adott hónap instagram képei közül válogatok, kommentelem kicsit hosszabban, mint instagram-on a képeket és ugyanúgy hónap végén/ következő hónap elején tervezem kitenni. A június már el is telt pár nappal, így ideje a júniusi képes összefoglalónak!


#instafood
 

 
1 Saslik fincsi salival, amin ezersziget öntet van // 2 Töltött cukkini // 3 Házi hamburger // 4 Epres müzli

#yummy
 

1-2 Május gyümölcse az eper volt, a júniusé pedig a cseresznye! // 3 Lemonade time! Barátnős pletyihez :) // 4 Akármennyire imádom a gyümölcsöket a sütiket sem tudom nélkülözni. Az egyik legnagyobb kedvencem a szolnoki habos isler.

#flowers  #sunbathing
 

 
1 Gyönyörű virágok a kertből // 2 Végre sokat napoztam egészséges és kicsit egészségtelenebb nasit majszolva


#shopaholic
 

 

1 És ez csak a fele a fürdőruhakupacnak, amit bevittem a próbafülkébe // 2 Végül egy összeillő bikini felsőt és alsót, illetve egy mintás kékes bikini alsót vettem, amit egy régebbi sima fekete felsőhöz fogok hordani. // 3 Letámadtam az új 3 méteres Essence pultot és ezzel a három új termékkel távoztam, illetve egy már régóta kapható arctisztító kendővel. // 4 Vízipipás búvárkodás kellékei - mikor kikerül ez a poszt lehet éppen ezt csinálom ;)

#selfie #lips
 

 
1 Rihanna smink fekete fehérben // 2-3 Videókészítős selfie-k // 4 Jelenlegi nagy kedvenc (Miss Sporty Instant Colour & Shine ajakfény), annak ellenére, hogy egyáltalán nem nyárias árnyalat



2 megjegyzés

  1. Nagyon szép vagy a képeken, a nyamik pedig nyálcsorgatóak! :P Érezd jól magad! :*

    VálaszTörlés