Üzemeltető: Blogger.

Ruhaszemle: Golden Globe Awards 2014

Régebben, még a blog indításakor készítettem ilyen posztokat, gondoltam újraindítom ezt a sorozatot 2014-ben és mi mással, mint az egyik első nagyobb díjátadóval, ami után aztán sorra jönnek majd a díjátadók. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én imádom a vörös szőnyeges képeket nézegetni, sokszor nem is a nyerteseket nézem meg elsőként, hanem a csodás, illetve sokszor nem olyan csodás ruhakölteményeket. És akkor ennyi felvezetés után lássuk mely összeállítások voltak a kedvenceim és melyikeket igyekszem minél hamarabb elfelejteni.


Kedvenceim:
Amy Adams: Nagyon tetszik a vörös és piros szín együtt, illetve a ruha szabása, pedig nem vagyok oda az ilyen mély kivágású ruhadarabokért, de ez bejön. Igazán szépen kiemeli Amy törékeny alkatát. 

Mila Kunis: A ruha aljának színe elég semmilyen, de ezzel a felsőrésszel működik. Nem is kell semmilyen ékszer, hiszen a ruha felső része már maga is az.

Cate Blanchett: Imádom a csipkés dolgokat, Cate ruhája pedig gyönyörű és különleges, csakúgy, mint ő maga. 

Sarah Paulson: Mint említettem imádom a csipkét, itt is remekül működik. Valahogy az jutott róla eszembe, hogyha egy balerina részt venne egy vörösszőnyeges eseményen ez lenne a tökéletes ruha. Lehet még jobban tetszene, ha hosszabb lenne, bár akkor nem látnánk ezt a szép ezüst cipőt. Valamit valamiért...

Zoey Deschanel: Sosem tud hibázni!

Sosie Bacon: Előbb említettem, hogy nem igazán tetszenek az ilyen mély kivágású ruhák, de ezzel a megoldással nagyon bejön. Szívesen viselném!

Emilia Clarke: Nagyon szuperül működik ez az apró minta ebben a ruhában és igazán izgalmassá varázsolja. 

Amber Heard: Van aki még mindig mutogatja a lábát, mint Angelina, de most megbocsátható, hiszen a ruha pazar, mind a szabása, mind a színe és remekül áll Amber Heard-nak.

Olivia Wilde: A sugárzó kismama. A ruha maga is gyönyörű és izgalmas, a csillogóssal vigyázni kell, de neki remekül áll, szépen kiemeli gömbölyödő pocakját.

Jessica Chastain: Mikor elsőként kisebb képen láttam, akkor elég unalmasnak találtam, bár a szabása nagyon tetszett, mert szép homokóra alkatot varázsol viselőjének. Aztán egy nagyobb képen megláttam, hogy a mintázata  is van és így már nem is találtam olyan unalmasnak. 

Julie Delpy: Az arany és a piros/vörös remek párosítás, ezt itt is láthatjuk.

Sarah Hyland és Caitlin Fitzgerard: A púder/pasztellszínek még mindig divatban vannak, ezt tudja Sarah Hyland és Caitlin Fitzgerard, akik tündököltek a vörösszőnyegen. Caitlin rúzsválasztása ehhez a színű ruhához külön dicséretet érdemel.

Sandra Bullock: A két fenti színhez hasonlót ötvözött ruhájában Sandra, aki mostanában minden eseményen csak úgy ragyog és nem tud hibázni.

Kaley Cuoco: Az egyik legnagyobb kedvencem. Gyönyörű ez a festményszerű ruha.

Michelle Dockery: Több hasonló színű ruhát választottak a sztárok az eseményre. Nem épp valami szép szín önmagában, de feldobva apróságokkal, mint például itt ezekkel a kis arany mintákkal nagyon szép.

Helen Mirren: Így szeretnék kinézni 68 évesen! Lehengerlő! A zöld köves ékszerek remekül passzolnak a csodás ruhához.

Jenna Dewan -Tatum: Szuper a ruha szabása, még inkább vékonyítja viselőjét. Mindig tetszettek a vázára emlékeztető estélyik, persze jó értelemben mondom, hogy vázára emlékeztető.

Aubrey Plaza: 2014 év színe a ragyogó orchidea. Érdekes (csak) négy sztár volt, aki a lila árnyalataiba öltözött. Aubrey Plaza volt az egyik, neki remekül áll ez a szín. Lehet a többiek az ilyen színű ruhakölteményük más alkalomra tartogatják? 


Giuliana Rancin, Jessica Lange, Julie Bowen: hasonló lilás, burgundis árnyalatokkal próbálkoztak és mindhármuknak szuperül áll.

Szép-Szép, de nem elég érdekes:

Amy Poehler: Ha nem lenne ott az a kis kivágás, illetve az alja is picit már lenne, mert így kicsit hosszúnak tűnik, akkor a kedvencek közé is bekerül, így azonban csak ide. Ami kifejezettem tetszik benne az az aszimmetrikus vállrész.

Melissa McCarty: Mindig remekül néz ki, pedig gondolom nem a legegyszerűbb az alkatához illő szép ruhákat találni, mégis mindig megoldja. Már láttam tőle jobb összeállítást is, így ez nem került a kedvenceim közé.

Drew Barrymore: A másik boldogságtól sugárzó kismama a Golden Globe vörösszőnyegén. Habár nem teljesen értek egyet a ruhaválasztással, mert kicsit soknak találom a virágokat rajta, de a színek jól passzolnak, a cipő is nagyon illik hozzá és Drew-nak remekül áll. Nem épp kedvenc, nem épp feledhető és nem is szörnyű kategória. Valahol a tetszik és nem tetszik között van félúton, de inkább közelebb a tetszikhez. 

Julia Roberts: Nagyon szeretem, mint színésznőt, az egyik kedvencem. Az összeállítása viszont most nem lett az. Szerintem a fehér ing nélkül és pár hangsúlyosabb ékszerrel, kiegészítővel, mondjuk amik mennek az övhöz sokkal jobb lett volna. 

Jennifer Lawrence: Ahogyan Juliát, úgy Jennifert is nagyon kedvelem, már sokszor bebizonyította, hogy milyen jó színésznő, jófej és milyen jó humorérzéke van. A kiegészítője és a sminkje tetszik, a hajával még mindig barátkozok, de okés. A ruhája viszont picit furcsa számomra, az alsó fekete csík miatt, de azért az "Ez most komoly?" kategóriát nem érdemli ki.

Robin Wright: Egyszerű ruha, egyszerű szín, semmi izgalom.

Naomi Watts: Hasonló a ruhája, mint Robin Wrightnak, csak ez fényesebb és az oldalán van pár, bár nem annyira látványos - én alig vettem észre- kivágás. A mögötte lévő kék ruha teljesen elvonja a figyelmem róla. 

Taylor Swift: nem elég hatásos.

Leslie Mann: Olyan, minta ezt a ruhát már láttam volna korábban, vagy valami nagyon hasonlót.

Sofia Vergara: ilyesmi ruhakölteményt is többször láttunk már, talán pont tőle.

Hayden Panettiere: Szeretem a fekete-fehér kombinációját, de itt annyira mégsem tetszik.

Emma Roberts: A ruha szép, bár a mellkivágása nem annyira jön be. Ami viszont gyönyörű, az a hangsúlyos türkiz fülbevaló.


Reese Witherspoon: Ez a szín és szabás nem a kedvencem. A ruha nem épp emlékezetes.

Melissa Rauch: A szín ugyan feltűnő, de nem teszi elég emlékezetessé így önmagában a ruhát. és talán ha barnább lenne jobban állna neki ez a szín.

Uma Thurman: Nem az érdekességgel van a baj, hanem valahogy mégsem áll össze számomra és nem mondanám kedvencemnek.


Ez most komoly?

Lupita Nyong'o, Julia Louis- Dreyfus: Ami a többieknek sikerült, az nekik nem. Nem mutat jól a piros ruhájuk a vörös szőnyegen, szinte teljesen beleolvad. Emellett  Lupita ruhája maga sem tetszik, a Superman ruhájára emlékeztető hátsó rész miatt. Juliáé, pedig túl egyszerű.

Paula Patton: Oké, hogy ne legyen túl egyszerű a ruha és legyen emlékezetes, de ezért ne pakoljunk rá óriási fodrokat, ráadásul a vállrésztől indulva. 

Rashida Jones: Én is nagyon várom a nyarat, de ezért még nem kellenének az arany pálmafák mintaként a ruhára.

Kerry Washington: ez a ruha szerintem egy idősebb hölgyeményre jobb lett volna, Kerry-nek jobban meg kellett volna mutatni az alakját, mert így elég unalmas lett az összeállítása és öregíti is.

Eddie Falco: Ajándék!

Heidi Klum: Nem tetszik a mintája és inkább emlékeztet egy hálóruhára, mint estélyire. 

Lizzy Caplan: Ha nem lenne végig a karjain a középkori lovagok által megirigyelt "láncing" rész, akkor tetszene, így túl sok.

Berenice Bejo: Túúúl sok az ujjatlan ingszerű felsőrészen lévő valamik, pedig a szoknyarész önmagában nagyon tetszik.

Emma Watson: Imádom és mindenben gyönyörű, a sminkje, haja most is hibátlan, de ez a ruha... Sem az eleje, sem a hátulja nem tetszik.

Julne Squibb: Függöny vagy perzsaszőnyeg? Nem tudtam még dönteni, melyikre hasonlít jobban. 

Dianne West: A derékrésztől felfelé elmegy, de lefelé... egyrészt olyan, mint egy cső, másrészt mi az a tüllfarok az alján?!

Megan Mullally: Vedd le azokat a pufi izéket és jobb lesz!

Természetesen ez csak az én véleményen, ugye nem tetszhet mindenkinek ugyanaz... Kíváncsi vagyok, Nektek kik a kedvenceitek, melyik ruhákat viselnétek szívesen és melyik az, ami soha!
Puszi,
Nóra

4 megjegyzés

  1. Nekem Emma Watson ruhája tetszene,ha lenne elől is valami különlegesség. De a kedvenc Amy Adams :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El tudnám olyan változatát képzelni Emma ruhájának, ami tetszene. Talán igen ahogy mondod az elején kéne valami izgalom:) Amy Adams nekem is benne van a top3-ban. Érdekes, mert a ruhája viszonylag egyszerű, de mégis kitűnik a többi közül.

      Törlés
  2. Nagyons ok szép ruha volt itt, nem is tudnék választani, de van pár nagyon "furcsa" is, pl. amit Drew viselt... Persze, gyönyörűen sugárzó, boldog kismama, ígyis-úgyis jól néz ki majd a képeken, de ez a ruha nekem sok(k) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem, nekem is sok. Tuti nem venném fel :D

      Törlés