Üzemeltető: Blogger.

FOTD - Marry in Monaco

Régen volt már smink videó nélkül. Most is van két sminkes videó, amit felvettem és szerkesztésre vár, de sajnos a héten több vizsgám is van, így nem fér bele az időmbe, ezért most csak képek formájában mutatom meg a sminkem. Ilyen is kell néha! A szemsmink elkészítéséhez kizárólag a Sleek Vintage Romance paletta színeit használtam. A palettából a rózsaszínekhez viszonylag ritkán nyúlok, talán a nem épp hétköznapiasságuk miatt. Nem is tudom miért, hiszen gyönyörűek és barnával kombinálva hétköznapokon is viselhetők.  Ezen azonban szeretnék változtatni és gyakrabban használni őket, ezért is készítettem el ezt a sminket.




Az szemsminkem középpontjába a Sleek Vintage Romance paletta Marry in Monaco árnyalatát helyeztem, ez került a mozgó szemhéjam közepére, illetve az alsó szempillatövekhez is. Hogy hétköznapibb viselet legyen a mozgószemhéjam külső részére egy matt barna került, konkrétan a paletta matt barnája, ami a Propose in Prague nevet kapta. A belső szemzugba pedig a szép, de visszafogott csillogású Court in Cannes rosegold színt tettem. A szempilláimra a Max Factor 2000 Calorie Curved Brush Volume&Curl szempillaspirálja került, ezzel kész is lett a szemsminkem.

Az arcomra a jelenlegi kedvencem (decemberi kedvencek között is volt) a Max Factor CC krémjét választottam, a bőrhibákra pedig a szokásos Catrice Camouflage korrektort. Pírként halványan a rózsaszínes Bourjois 74 Rose Ambré került. A szemöldököm egy matt barna porral egészítettem ki.


Hogy tetszik a smink? Szoktatok a hétköznapokon ilyesmi rózsaszínes sminkeket viselni?
Puszi,
Nóra


6 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett. :) Én nem félek hétköznapokra is erősebb sminket viselni, hisz így fejezem ki magam. :3 De ilyen formában még soha nem próbáltam ki... általában Court in Cannes (vagy társai )megy az egész mozgó részre, majd valamelyik sötétebb színnel rámegyek a mélyítővonalra és a szemöldökcsont felé eldolgozom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Érdekes én meg olyan formában ahogy írtad nem próbáltam még :D de majd kipróbálom :))

      Törlés
  2. Nagyon illik a barna szemedhez a rózsaszín :) Nekem zöld szemem van, még nem mertem rózsaszín szemsminket készíteni, barna szemhez szebben mutat szerintem. Sok sikert a vizsgáidhoz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, szerencsére már csak kettő van! :) Szerintem próbáld ki a rózsaszínes sminket :) a fejemben jónak tűnik a párosítás :D persze a szemed és a rózsaszín színétől függ, hogy milyen a végeredmény

      Törlés
  3. Hétköznapokon is elég változatos sminkeket viselek, mostpl. arany-bronz-türkiz, ami nem hangzik jól, de kifejezetten tetszik. A Sparkle 2 színeit használtam hozzá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem jól hangzik, vagy legalábbis ahogy elképzeltem az tetszik ;) Már mióta tervezek egy türkiz szemhéjpúdert vagy ceruzát venni! :D

      Törlés