Üzemeltető: Blogger.

Hónap kedvencei - Május


Sziasztok! Igaz, hogy már negyedike van és már előbb meg akartam csinálni ezt a bejegyzést, de csak most jutottam ide. Így utolsó vizsgahetemen két vizsgám is van. Emellett eredetileg videót is szerettem volna csinálni, sőt fel is vettem, de a fényviszonyok nem voltak valami jók, úgyhogy az a kukában landolt a elvett anyag. Nem hiszem el, hogy ilyen idő van júniusban. Most pedig péntekig nincs is időm a tanulás mellett újra felvenni, az meg már tényleg késő lenne, szóval most csak poszt formájában, de legközelebb már videó formájában mutatom be a havi kedvenceim.


Essence matt bronzosító: Sajnos kivonták a forgalomból és most helyette külön egy barnáknak és külön egy szőkéknek való bronzosítóra cserélték, amik ha jól tudom mindkettő csillogós. És ezért is nagy kár, mert bronzosítóból én a mattakat preferálom, mert azokat, ahogyan ezt is, kontúrozáshoz is remekül lehet használni. Örülök, hogy a kiárusításkor 350 Ft-ért hozzájutottam és szerencsére mivel hatalmas mennyiség, ezért jó sokáig elég lesz még. Amúgy, ha valaki olcsó matt bronzosítót keres, akkor szerintem nézze meg a NYC-ét, mert már nagyon sok jót hallottam róla. 



Maybelline Color Tatoo On and on Bronze: Hamarosan írok egy hosszabb posztot róla, csak még vártam, hogy átfogóbb véleményem legyen és szerettem volna hőségben is tesztelni, de mostanában úgy tűnik nem lesz rá sok esélyem. Ha lusti vagyok reggel és sietek, de szeretném, hogy legyen valami a szememen, akkor ezt kenem fel a szemhéjamra, mert önmagában is egy nagyon szép szín. Így használom leggyakrabban, de van, hogy más barnákkal együtt és van, hogy alapként. Egyébként a Glamour-napokon vettem az 50%-os kuponnal, így kb. 800 Ft-ért lett az enyém.


Miss Sporty Jumbo ceruza 050 Peach Punk: A tökéletes Highlight a szemzugba. A másik kedvenc, amikor lusti vagyok vagy nincs időm. Csak egy kicsi a belső szemzugba és máris csökkenti a fáradtság jeleit. Nem tudom lehet-e még kapni, mert már van vagy 4 éve, hogy megvettem, csak aztán elfelejtődött pár hónappal ezelőttig, azóta viszont szinte elmaradhatatlan.

Swatchok:

Rimmel Lasting Finish Kate Moss Matt rúzsok 102: Bocsiii! De kép külön róla nem lett, mert hirtelen elsötétült minden, de a csoportképen látjátok, illetve swatchot alul. Eddig nem nagyon szerettem a rózsaszínes rúzsokat, sokkal inkább vörös és piros rúzsok állnak közel hozzám vagy a sötétebb rózsaszín árnyalatok. De gondoltam tavaszra megpróbálom megkedvelni és neki sikerült megkedveltetni a rózsaszín ajkakat. Majd látjátok még az biztos.
 

Essence Stay matt lip cream Velvet Rose 01 : Szintén Glamour-napi szerzemény és szintén abból a megfontolásból, hogy megszeressem a rózsaszín ajkakat és nálam ezek voltak az új szortimentből a legjobban várt termékek. Nagyon szép rózsaszín színe van, kicsit világosabb, mint az előbbi Rimmel rúzs. Egy pici baja van, hogy jobban szárít, nem tudom, hogy nyáron elviselhető lesz-e emiatt, de így tavaszra csodás.


Alverde 53 Cherry: egy piros árnyalatú rúzst muszáj volt belerakni a kedvencekbe. Ráadásul ez... szerintem örökös kedvencé vált. Ha jól emlékszem ez az anti ageing rúzsokhoz tartozik az Alverde rúzsokon belül, de nem ezért vettem meg, hanem mert nagyon tetszett a színe. Igazi hétköznapi piros/vörös. A legjobb benne pedig, hogy nem szárítja az ajkakat, sőt szerintem még táplálja is!

Swatchok(feltről lefelé): Alverde-53 Cherry, Rimmel Lasting Finish Kate Moss matt- 102, Essence Lip Cream- 01 Velvet Rose

Shakira Elixir: Végül, de nem utolsósorban egy parfüm. Még karácsonyra kaptam és azóta töretlen a szerelem. Mikor szagolgattam a parfümöket, hogy válasszak, akkor ez az illat maradt meg legjobban az orromban. Most, hogy így belegondolok nem tipikus tavaszi illat, inkább a nyárias. Szinte mindig a kedvenceim közé kerülhetne, ezért is írok róla. Olyan ez az illat számomra, mintha teljesen az én ízlésem szerint készült volna. Imádom!



Ezek lettek volna a hónap kedvencei. Alig várom, hogy felszabaduljak és végre belevessem magam a videózásba az utolsó megmérettetés után.
Puszi,
Nóra



2 megjegyzés

  1. nagyon tetszik a blogod.követlek is!

    www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com


    nézz be hozzám.

    VálaszTörlés