Üzemeltető: Blogger.

Vichy Idéalia BB krém teszt


Ma a Vichy Idéalia BB krémjének a tesztjét hoztam nektek. A Vichy Facebook oldalán  lehetett jelentkezni tesztelőnek és én lettem a szerencsések egyike, akit kiválasztottak. Mindez még a blog indulása előtt történt, de már e fejemben volt a blog és gondoltam milyen jó is lenne a tesztet majd ide írni, amikor a BB krém megérkezett pedig már meg is volt a blog.



Amit ígér:
Ideális bőrminőség és arcszín
Fakó, szürkés árnyalatú arcbőr, egyenetlen bőrszín, bőröregedés jelei. Innováció:Az első Idéalia BB krém a Vichytől, amely egyedülálló hatóanyag-együttest [Kombucha+UV-szűrő rendszer] tartalmazó formulájának köszönhetően egy lépésben szebb arcbőrt varázsol, fényvisszaverő pigmentjei segítségével pedig azonnal ragyogóbbá teszi a bőrt. 
Hatékonyság: 1 formula, 6 hatás. 
-Azonnal ragyogóbb bőr. 
-Hidratál. 
-Láthatóan simább bőr. 
-Finomabb bőrfelszín. 
-A foltok kevésbé látszanak.
- UVA és UVB védelem.
Érzékeny bőr: Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt. Paraben-mentes. Hipoallergén formula. Bőrnyugtató és erősítő. Vichy termálvízzel.
Élmény: Könnyű, finom, a bőrbe beleolvadó textúra zsíros hatás nélkül. Önmagában vagy a megszokott nappali krém felett is használható.


Felkenése egyszerű, szépen, egyenletesen el lehet oszlatni a bőrön. Én legjobban az ujjaimmal szeretem felvinni, mert nagyon krémes, lágy állaga van. Árnyalatát tekintve a Medium Shade árnyalatát kaptam, ami nyárra tökéletes (lesz), de mivel nem sok részünk volt még napocskában, még alig volt lehetőségem barnulni és egy kis életteli, napbarnította színt összeszedni, ezért még egy picit elüt, ha önmagában használom. Már csak egy kicsit tér el a bőröm színétől, bár elsőre, mikor felkenem sokkal nagyobb különbség látszik, de egy kis idő után beszívódik, beivódik a bőrbe és nagyon szépen illeszkedik a bőrszínhez
Nagyon könnyed, természetes hatású, olyan érzés, mintha nem is lenne az arcbőrömön semmi, egyáltalán  nem nehezíti el az arcbőrt.. Érezhetően jól tud lélegezni alatta a bőr. Puhává, kellemes,finom tapintásúvá teszi a bőrt. Nagyon jól hidratál, mindig az esti lemosás után is érzem, hogy a bőröm bársonyos, nem igényel már sok extra hidratálást. Mivel tulajdonképpen egy krém, színezett hidratáló, ezért szépen beszívódik a bőrbe, így nap közben nem mászkál el.  Nagyon szép természetes finishe van, se nem túl fényes, se nem is túl matt, jól kiegyenlíti a bőrszínt, nincs maszkos hatása. Az egyetlen negatívuma , hogy nekem kombinált bőröm van, így melegebb időben pár óra alatt elkezd kifényesedni és kissé zsíros hatásúvá válni, de ezt reggeli púderezéssel könnyen megállíthatjuk. Fedését tekintve közepesen fed, a kis világos szeplőim az orromon átlátszódnak ( aminek én nagyon örülök), viszont a pattanásokra és a szem alá azért elkél a korrektor.

Pucér arcbőr:

Csak BB krém:
Villámgyors smink:

Púder : MUA Matt Perfection Loose Powder Translucent
Korrektor: Essence Stay Natural 03 Soft nude
Pirosító: MUA Blusher Shade 4
Szempillaspirál: NYC Volumizing Mascara Show Time 848 Carbon
Szemöldökceruza: NYC 925 Sable

Hogyan teljesít:
-Azonnal ragyogóbb bőr. ü
-Hidratál. ü
-Láthatóan simább bőr. ü
-Finomabb bőrfelszín. ü
-A foltok kevésbé látszanak. ü


- UVA és UVB védelem. ü 
Összességében nyárra tökéletes hiszen UVA és UVB védelemmel is rendelkezik, nagyon könnyed, nem nehezíti el a bőrt, egyáltalán nincs az az érzés viselve még melegben sem, hogy "mindjárt lefolyik az egész az arcomról". Arra azért még kíváncsi leszek, hogy az igazi forróságot hogyan bírja, de eddig még erre nem volt lehetőség tesztelni.


Nincsenek megjegyzések