Üzemeltető: Blogger.

Karácsonyi Gift Swap


Idén is jelentkeztem Rami Karácsonyi Gift Swap-jére, mert mindig is jó móka egy meglepi ajándékcsomagot összeállítani, majd várni, hogy tetszett az illetőnek, és persze meglepi csomagot bontogatni. Az én csomagom Szandrától érkezett, én pedig Inezt leptem meg. Lássuk mi lapult a csomagomban!

Balea gránátalmás - narancsos fürdősó & hidratáló hajkúra őszibarack és kókusz kivonattal: Vicces, mert pont Inez csomagjának összeállítása közben leptem meg magam egy gránátalmás fürdősóval, bár nem pont ugyanezzel, ezért is örültem nagyon neki, mikor megláttam. Már a csomagoláson keresztül is isteni az illata! A hajkúrára is nagyon kíváncsi vagyok, mert még nem próbáltam ilyesmit szerintem egy márkától sem. B5 és B3 vitamint tartalmaz, selymes, puha hajat ígér, mindezt úgy, hogy nem tartalmaz szilikont.


Labello ajakápoló & Balea ápoló kézkrém:Van itt még két másik barackos termék, az egyik egy Labello Peach Shine ajakápoló, ez mindig jól jön, főként így télen, a másik pedig egy Balea kézkrém őszibarack és papaya illattal. Nekem valahogy ezek a Balea kézkrémek eddig kimaradtak, de isteni az illata és a csomagolása is nagyon tetszik, reméljük jól is hidratál. A kézkrém szintén egy olyan termék, ami jól jön télen, a táskám lakója lesz.

Cien Lipstick 10 Rosy Cosy: Még nem próbáltam semmit a Cientől, de a Lidl-ben járva mindig gondolkozom, hogy el kéne már csábulni. Szandrának köszönhetően egy rúzst most ki is próbálhatok, aminek ráadásul szuper a színe, imádom az ilyen barnás rózsás árnyalatokat. Ez az a hétköznapokra is tökéletes árnyalat.


A csomagban lapult még egy kedves üdvözlőlap, egy meggyes kekszes Boci csoki és egy aranyos angyalka dísz is, amely 24-én majd felkerül a karácsonyfánkra. Ezeket és az összes többit is nagyon köszönöm Szandrának, igazán szuper csomagot sikerült összeállítania, és mindet szívesen használom majd!

1 megjegyzés