Üzemeltető: Blogger.

Krémmánia Beauty Box


Nagyon régen rendeltem már meglepetésdobozt, legutóbb talán a legelső DM Boxot, de amint megláttam, hogy a krémmániások is kijönnek egy ilyen dobozzal, nem tudtam ellenállni. Imádok a krémmánián lógni, véleményeket olvasgatni a kinézett termékekről vagy épp új termékek után kutatni, ráadásul a blogot is mindig szívesen olvasom. Évi az egyik olyan magyar blogger, akinek a tesztjeiben, véleményében teljesen megbízom, így biztos voltam benne, hogy a dobozban is csupa jó dolog lesz. Valószínűleg már több helyen is láttátok a doboz tartalmát, de arra gondoltam megosztom veletek azért én is az első véleményem a termékekről.

A szepsegbolt.hu-ról rendelhető a doboz, még mindig van ahogy láttam. 4990 Ft-ba kerül, a szállítási díj pedig típustól függően 890-990 Ft. Én Foxpost csomagautomatába rendeltem, mert nem voltam benne biztos át tudnám-e venni futártól. A szállítás kissé tovább tartott, mint amire számítottam, szerdán rendeltem, és csak tegnap érkezett meg a csomagautomatába, gondolom a nagy roham miatt tartott a rendelésfeldolgozás ilyen sokáig. 

A csomagolás nekem nagyon tetszik, igazán csinos ez a világos púder rózsaszín fekete összeállítás. Nekem ez a kihúzós megoldás is tetszik, bár igaz talán egyel praktikusabb lett volna, ha levehető a teteje. Szeretem eltenni az ilyen dobozokat és tárolóként használni, ezt is elfogom. Óh és látjátok milyen jól illik a doboz a blog új design-jához!? És akkor lássuk a termékeket sorban!


Avon Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló chia magokkal (200ml): Az egyetlen teljes kiszerelésű termék a dobozban. A chia mag miatt, amit nagyon szeretek, valamiért egyből szimpatikus lett ez a termék. Óriási  mennyiség, nekem legalábbis ez nagyon sokáig elég lesz. Kellemes visszafogott illata van. Ígérete szerint nem fog ragadós utóérzetet hagyni, amit ajánlok is neki, vagy nem leszünk jóban. 

Bioderma Sensibio H2O Micellás Víz (100 ml): Mikor láttam, hogy lesz Bioderma termék is a dobozban titkon reménykedtem benne, hogy a micellás víz lesz az, így nagyon örültem mikor megláttam. Millió éve ki szerettem volna próbálni, és most végre! Nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem beválik. Magának az utazókiszerelésnek is örülök, ugyanis eléggé bajban szoktam lenni utazásokkor, hogy miben vigyek magammal arclemosót, ha majd kifogy tuti ebbe töltök újabb adagot.

Joico Deep-Penetrating Reconsructor Hajújraépítő balzsam (50 ml): A másik márka, amelynek a termékét nagyon vártam. Nem igazán kísérleteztem még prémium hajápoló termékekkel, kíváncsi leszek ez mit tud. 

Nuxe többfunkciós szárazolaj (10 ml): A Nuxe egyik leghíresebb terméke, amely arcra, testre és hajvégekre is használható. Szerintem én mindháromféleképp kipróbálom majd, de eléggé szkeptikus vagyok, hogy ez a hajamon hogy fog működni. Nagyon erős illata van, talán még parfümként is használható lehet. Konkrétan ugyanolyan illata, mint amilyen parfümöt mamám használt éveken át, így egy érettebb, a fejemben egy kissé idős hölgy illat. Kíváncsi vagyok rá is.

Nuxe Creme Prodigieuse Fáradtság Elleni Hidratáló krém (15 ml): A másik Nuxe termék, elsőként nekem ez tetszett meg jobban, aztán majd meglátjuk. Hidratál és frissít, ami a hétköznapokon nagyon jól jön, ígérete szerint nem nehezíti el a bőrt. 



Paula's Choice Resist Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA (30 ml): A Paula's Choice márkának is nagyon örültem. Sejtettem is, hogy hámlasztó lesz benne, és jó is volt a megérzésem. BHA hámlasztót már használtam és jelenleg is használok a COSRX márkától, kíváncsi leszek a bőröm vajon ezt vagy azt kedveli majd jobban. Talán pont amiatt, hogy itt csücsül mellett egy még eléggé tele levő BHA hámlasztó, jobban örültem volna, ha kipróbálhatok egy AHA hámlasztót a Paula's Choice-tól, de azért ennek is nagyon örülök.

Zendium Complete Protection Fogkrém (15 ml): A legkevésbé a fogkrém villanyoz fel. Személy szerint még nem találkoztam ezzel a fogkrémmel, de többektől hallottam már, hogy nem igazán szeretik, úgyhogy tartok is tőle. 


A dobozban volt még pár apróság. Egy Police női parfümminta, ami olyannyira nem az én illatom, hogy elmondani sem tudom, egy Avon Nutra Effects Miracle Glow arcolaj minta és egy Max Factor Miracle Match alapozó minta, szerencsémre a legvilágosabb árnyalatban, így valószínűleg jó is lesz a színe, illetve kuponok, Avon és Paula's Choice,  utóbbit lehet el is használom. 

Összességében nekem nagyon bejön ez a doboz, egyedül talán mondjuk azt sajnálom, hogy nem került bele valami őszies-télies körömlakk vagy sminktermék, de kifejezetten örülök, hogy több olyan terméket is kipróbálhatok így, amely régóta ott volt már a listámon. Nekem az is szimpatikus, hogy nem előrendelős, így igazából ha valaki meg szeretné várni, míg megtudja mi van benne és csak azután rendelni, az megteheti, feltéve, hogy nem fogyott el az összes doboz.

Nektek hogy tetszik a doboz tartalma? Megrendelte közületek valaki?

4 megjegyzés

  1. Úgy nagyjából mindenre kíváncsi leszek, ha esetleg írsz ezekről a termékekről, hogyan váltak be. (-: Szerintem ne félj a fogkrémtől, nekem a Zendium az egyik kedvenc márkám! Mert nem habzik attól még szuper, nincs telenyomva szulfáttal, amire az ínyünknek sincs szüksége..... Igaz, a zöldet jobban szeretem, de most nekem is kék van itthon. A többi terméket nem használtam még. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tervezek, már nagyban tesztelek egyszerre több mindent is! Remélem a fogkrém a végén nekem is beválik majd!

      Törlés
  2. Nagyon aranyos vagy, hogy ezt gondolod rólam, köszönöm! <3 :)

    VálaszTörlés