Üzemeltető: Blogger.

Manikűrvadász 25. forduló


Olyan régnek tűnik, mikor legutoljára valami csinosabb manikűrt készítettem magamnak, az egyszínűeken kívül. Ha nincs a Manikűrvadász 25. fordulója, talán most sem festettem volna mintát a körmeimre, de szerencsére jött és "kényszerített", persze teljesen jó értelemben. A forduló házigazdája ezúttal Ciska volt, akinek blogját egyébként a Manikűrvadászok során ismertem meg.

Amennyire el vagyok havazva el is felejtettem, hogy melyik napon hirdeti ki Ciska a sorrendet. Egyszer csak úgy leesett, hogy hoppá meg kellene már nézni. Nagyon örültem, hogy ezúttal Katy-től kell vadásznom. Már elég régóta ismerem és olvasom rendszeresen a blogját. Belevetve magam az általa eddig készített manikűrökbe többször nagyot dobbant a szívem, például az ILPN és PP lakkoknál. Szeretek mindig időszaknak megfelelő manikűrt vadászni, ezért valami tavaszias, virágos manikűrt kerestem. Találtam többet is, amelyek közül ezt a cseresznyevirágosat választottam. 


Teljesen véletlenül épp pár napja vettem ezt a gyönyörű menta Essence the gel lakkot (40 Play with the mint), pontosabban ajándék volt a Müllerben 1500 Ft értékű Essence termékek vásárlása esetén. Eszembe sem jutott, hogy a lementett manikűrhöz mennyire jó lesz, csak amikor hétvégén megnyitottam alkotásra készen. Korallnak egy picit világosabbat választottam, a Rimmel 60 Seconds Super Shine 415 Instyle Coral árnyalatát, ezzel festettem fel a virágokat is, amiket Katy matricaként ragasztott fel, így azok szerintem szebbek. A sárga közepük az Avon Gel Finish Limoncello árnyalata. A faághoz két barnát használtam, a szintén Rimmel 60 Seconds Super Shine 500 Caramel Cupcake árnyalatát, és egy még régi csomagolású S-he lakkom (500). Az arany Lovely Snow Dust lakknak most sem tudtam ellenállni, lassan már védjegyem lesz úgy érzem.




Nézzétek meg a többiek munkáját is!


Hogy tetszik a manikűr?

22 megjegyzés

  1. De örülök, hogy ezt a manit választottad! Igazán tavaszias lett ezekkel a színekkel, és jól feldobja az aranyszínű lakk is. Lehet, hogy a hatásodra én is megpróbálkozom majd egy szabadkézi változattal, mert meghoztad hozzá a kedvem :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édes lett, olyan kis cukik a virágok :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tavaszias lett, és szerintem is kell bele az az arany, jól feldobja a manikűrt! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik, ahogy térbeliséget adtál az ágaknak, rendesen látszik a kéreg textúrája.
    Bájos és esztétikus manikűrt készítettél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy észrevetted, megérte az ágakkal is pepecselni :)

      Törlés
  5. Szuperek ezek a színek! Menta korall imádom őket! :)

    VálaszTörlés
  6. Szuperek ezek a színek! Menta korall imádom őket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eddig csak külön-külön, most már együtt is!

      Törlés
  7. Nekem is nagyon tetszik, igazi tavaszias manikűr :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszik, igazán tavaszias és harmonikus a végeredmény :) ügyesen elkészítetted!

    VálaszTörlés
  9. Csodaszép! Igazán tavaszias! :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szuper lett, tetszik hogy egy kis arannyal még jobban feldobtad az egész hangulatát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!Örülök, hogy ennyiőtöknek tetszik az arany benne!

      Törlés