Üzemeltető: Blogger.

Catrice Ultimate Stay rúzs - 120 Looks like Coral!


Végre itt a csodálatos, napsütéses, virágzó, egyre melegebb tavasz, nekem pedig rá kellett jönnöm ahogyan a rúzsaim pakolgattam, hogy kevés tavaszias árnyalat van a kollekciómban. Szívesen viselem ilyenkor is a vörös vagy nude árnyalatokat, míg a barnákat és lilás burgundikat most mellőzöm, de nálam a tavasz igazán a rózsaszínekhez kötődik. A Catrice és Essence új szortimentjét nézegetve megakadt a szemem a (nem új) Ultimate Stay rúzsokon, melyből már van egy árnyalatom, amit nagyon szeretek.

Három rózsaszínes árnyalat kapható a Floral Coral, IrrCORALbly Pink és a Looks Like Coral, a neveik alapján mindet korallnak gondolnánk, a legvilágosabb Floral Coral azonban szerintem inkább piszkos rózsaszín. Az IrrCORALbly Pink vibráló igazán rózsaszín korall, ugyan a Maybelline Vivid korall árnyalata mellé kenve már nem tűnik annyira élénknek, de úgy gondoltam, most a visszafogottabb, így hétköznapokon általam szívesebben viselt, szintén rózsaszínes, de barackos tónusokkal is rendelkező Looks Like Coral-t választom. A Glamour-napokon aztán lehet velem jön majd az IrrCORALbly Pink is.


Matt vékony fémtubusa még mindig nagyon tetszik, elegáns és strapabíró, a kupakja pedig nagyon jól záródik, így még sosem történt baleset a táskámban. Maga a rúzs alakja sem szokványos, felvitelkor nekem ez nem okoz gondot, de el tudom képzelni, hogy van aki kevésbé kedveli emiatt. Az állaga tömörebb, mint a legtöbb rúzsé, ugyanakkor elég krémes ahhoz, hogy kellemes legyen a felvitel és kellemes viseletet nyújtson egész nap. Hosszantartó és egyenletesen kopik, az ivást jól bírja, evések után sem kopik le teljesen, de nem árt azért felfrissíteni. A Plum & Base után ebben a világosabb árnyalatban sem kellett csalódnom, szerintem legalább annyit fogom a Looks like Coralt viselni tavasszal, mint a Plum & Base-t ősszel és télen.



Próbáltátok már az Ultimate Stay rúzsokat? Milyen színeket viseltek tavasszal az ajkaitokon?

7 megjegyzés

  1. Na jó, ezt megveszem még ma gyorsan :D

    VálaszTörlés
  2. Szia Nóri! Ez egy új árnyalat vagy már megszűnt esetleg? 2 Rossmannba is néztem, de nem találtam :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Lehet csak Müllerben kapható ez az árnyalat, mert nem volt kifutó termék :)

      Törlés
    2. Csak a Müllerben lehet kapni! Ott is a két méteres állványon láttam csak. (Végül nem vettem meg amúgy, mert túl rózsaszín a hajamhoz, és hülyén nézne ki :()

      Törlés
    3. Köszi a választ, akkor megnézem a Müllerben, mert nagyon tetszik a színe :)

      Törlés