Üzemeltető: Blogger.

Nap bloggere voltam


Az egyik blogos Facebook csoportban nagyjából egy hónapja egy szuper kezdeményezés indult. Ennek lényege, hogy minden nap más bloggertől lehet kérdezni, majd a "nap bloggere" bejegyzésben válaszol a kérdésekre. Múlthéten rám került a sor, sajnos azonban sűrű napjaim miatt csak most jutottam el a bejegyzés megírásáig.

Honnan jött a blogod neve?
Ez volt az első, ami beugrott, és mivel aztán hosszas agyalás után sem jutott más eszembe, ez maradt.

Szerinted mitől szép valaki?
Ez egy nagyon nehéz kérdés, mivel igaz a mondás a szépség relatív. Nálam egy jól megválasztott frizura és a mosoly sokat számít.

Milyen céljaid vannak a blogoddal?
Az elejétől kezdve számomra a két legfontosabb dolog, hogy hasznos legyen mások számára és tudjak fejlődni. Szerintem nekem ez csak egy hobbi marad mindig is, viszont örülök, ha szépen növekszik, fejlődik a blog, és mint említettem én is fejlődöm általa az írásban, fotózásban, kommunikációban...

Milyen blogokat olvasol? Mik a kedvenceid fashion/beauty témában? Mit tanácsolnál kezdő bloggereknek?
Főként beauty és fashion blogokat olvasok, de néhány főzős is a kedvenceim közt van. Utóbbiakat inkább akkor olvasgatom, mikor új receptet keresek. Az egyik kedvenc blogom jelenleg Brittany főként beauty, de mostanában már egyre több fashion poszttal rendelkező blogja, a Life Set Sail. Nagyon szeretem még Temptalia-t, szuperek a swatchok, amiket készít!

Kezdő bloggereknek azt tanácsolom, hogy csinálják szívből, szenvedéllyel, legyenek türelmesek, akarjanak folyamatosan fejlődni, és tartsanak ki a "nehezebb időkben" is!

Szereted a Szex és New Yorkot? Ha igen, melyik lánnyal tudsz leginkább azonosulni? El tudod képzelni, hogy egyszer Manhattanben élj?
Sosem néztem egymás után folytonosan a részeket, de volt, amikor kicsit össze-vissza követtem a tévében, illetve a filmeket is láttam, és szeretem őket. A négy lány közül Carrie és Charlotte a kedvencem, viszont főként Mirandához hasonlítok Charlotte beütéssel. Egyszer szívesen élnék Manhattanben, de az első öt városban biztos nem lenne benne, amit akkor kéne felsorolnom, ha arról kérdeznének, hol élnék szívesen.

Van olyan híresség, akinek nagyon tetszik a stílusa?
Van, Blake Lively és Selena Gomez

Melyik üzletben vásárolsz a leggyakrabban ruhát?
F&F és H&M

Hol élnél legszívesebben?
Mostanában nagyon vágyom a spanyol tengerpartra.

Milyen álmaid otthona?
Nem túl nagy, de nem is túl kicsi mediterrán házacska. Nagyobb kert gyönyörű virágokkal, hatalmas balkon, fehér szobafalak, hatalmas tükör, millió díszpárna, fehér hosszú szőrű szőnyeg... tengerre néző kilátás.

Milyen zenét szeretsz?
Nagyon vegyes, szinte minden zenestílusból tudnék egy-egy kedvencet mondani. Főként populáris zenéket hallgatok egyébként, de nagyon szeretem az altert is.

Mit szeretnél idén karácsonyra?
Nincs semmi nagyon konkrét. Mivel elromlott a laptoptöltőm azt, illetve tortaformát, csak ilyen apróbb dolgokat.

Ha választanod kéne, milyen kétkezi szakma mellett köteleződnél el?
Mindig is szerettem volna megtanulni a virágkötészetet, mert imádom a virágokat. Lehet egyszer még sor is kerül rá.

Mivel foglalkoznál szívesen?
Fotózással a világ körül, vagy szívesen indítanék egy beauty vagy divatmárkát, de egyébként az elemzői munkát is nagyon élvezem.

Hol látod magad 10 év múlva?
Nálam pont 8-10 év van kitűzve az első babáig, aztán majd meglátjuk így lesz-e. Szeretnék addig karriert építeni, egy kertes házat venni valahol Budapest környékén, és egy francia bulldogot, akit Wifinek vagy Mozzarellának hívnak majd. 

Van bakancslistád?
Nincs, persze sok dolgot fel tudnék sorolni kis gondolkodás után.

Mik azok a tervek, amiket szeretnél kipipálni három éven belül?
- 2,5 évem van és végzek a tanulmányaimmal (persze, ha mesterre felvesznek majd).
- Szeretnék egy jó állást
- Visszatérni Tossa De Marba
- Talán még egy lakás ...

Nagyon jó kérdéseket kaptam, köszönöm!
Remélem egy kicsit jobban meg tudtatok ismerni!

2 megjegyzés

  1. Mindjárt itt a karácsony, de én a válaszaid miatt most teljesen mediterrán hangulatba kerültem :) Támogatom az ételneveket az állatoknak, remélem a közeljövőben érkezik az életedbe egy Mozarella!

    VálaszTörlés
  2. De jó kis poszt volt :) Nagyon tetszettek a válaszok! Remélem sikerül a terveidet megvalósítani!

    VálaszTörlés