Üzemeltető: Blogger.

Catrice FALLosophy C02 Rustic Rose




Már hetek óta írni akartam erről a rúzsról, mert nem tudom meddig lesz kapható, de az időhiány sajnos közbeszólt. Talán még megtalálható a Catrice pultján, vagy épp leakciózzák az új trendkiadás miatt, és ha így van, akkor mindenképp vessetek rá egy pillantást.

Ahogy megláttam ezt az árnyalatot, tudtam, hogy KELL! A tökéletes kissé sötétebb nude rózsaszín számomra. Van valami különleges ebben az árnyalatban. A csomagolása még az őszt idézi az ezüst falevélmintával. Az állandó Catrice rúzsokhoz híven ennek is eltalálták a csomagolását, csinos, jól záródik, ezt apró mágnesek segítik. Méretében kisebb azonban, mint általában a Catrice rúzsok. 

Csodás pigmentált szín, hidratáló hatás, remek csomagolás, van azonban egy dolog, amiben rossz, a tartósságban. Minden 1,5-2 órában újra kell kenni, mert szinte teljesen lekopik ez idő alatt, csakúgy mint minden evés-ivás után. 




Mivel még nem találkoztam ilyesmi árnyalattal, ezért a tartóssági problémák ellenére is ajánlom. Persze, ha ismertek hasonló árnyalatot, akkor írjátok meg kérlek!

Hogy tetszik?

Nincsenek megjegyzések